Login/Registracija

Pevači otkrili koliko novca troše na garderobu, bićete u šoku (VIDEO)

Mnoge poznate ličnosti vole da hvale skupocenim odevnim komadima želeći da na taj način pokažu svoj stasus u društvu. Međutim, skupocena tašna, obuća i garderoba često nisu merilo uspeha i bogatstva, ali se mnoge zvezde ipak utrkuju ko će poneti skuplji brendirani komad.

Mnoge poznate ličnosti često nose odevne kombinacije koje su, verovali ili ne, obukli samo jednom, a platili čitavo bogatstvo. Ali dok neki troše vrtoglave cifre i ne žale zbog toga, ima i onih koji su naučili da štede, baš zato što su se jednom opekli.

cakana ok

Za Grand poznati pevači otkrili su na koje odevne komade troše najviše novca, ali i u kojim trenucima su zažalili što su za stajling dali basnosnu cifru.

Kupila sam Balansijaga patike u Njujorku koje sam platila 1.100 dolara, na kraju sam se pitala šta mi je ovo trebalo… Toliko su teške, pitala sam se kada ću ih obuti, a na kraju su završile kod moje unuke– otkrila je Dragica Radosavljević Cakana za Grand, dok njena mlađa koleginica Tamara Dragić ima malo drugačija gledanja na kupovinu garderobe.

TAMARA DRAGIC NNK SNIMANJE 29112022 FOTO MUNJA 87 ok

Ona se nije ustručavala da prizna kako i gde kupuje, i naravno koliko novca trošin na krpice.

Skoro sam preko interneta kupila haljinu za 20 eura, a izgleda kao da sam dala mnogo novca. Jedna od najskupljih stvari je jakna od Elizabet Franke koja je koštala malo više– istakla je pevačica.

Neda Ukraden je od samog početka karijere veliki značaj davala skupocenoj garderobi, na odgovor da li joj je žao para koje je potrošila na prolazne stvari, iskreno je odgovorila:

Da sam mogla kupiti mnogo toga za te krpe, mogla sam. A za te tašne i cipele da ne pričam već. Jedino što mogu da kažem da mi nije žao.

neda ukraden 33 ok

Goca Lazarević kaže da je zanima šta je moderno, ali da nosi samo onu garderobu u kojoj se dobro oseća i koja joj dobro stoji.

– Nekada mi je kupovina bila lek, ali shvatila sam da ako mi nije dobro, neće mi biti dobro ni kad nešto kupim. Često se dešavalo da lečeći se kupovinom kupim pogrešne stvari. S godinama sam postala racionalnija– rekla je Goca.

I dok Dejan Ćirković Ćira vodi računa da pazari odevni komad koji mu je pre svega udoban i ne krije da voli da šopinguje, Milan Topalović Topalko nije taj tip.

CIRA ZGS SNIMANJE 30112022 FOTO MUNJA 5 ok

Ja retko odlazim u šoping, jedino baš kada moram i tačno znam gde šta kupujem i završim za 3 minuta -rekao je Topalko za Grand, dok je Cakana dodala da više i ne mora da kupuje jer je njen garderober pun.

-Toliko toga imam, a i sebi mogu da priuštim. Ne patim da to bude brendirano,ali moram da kupim dobru i kvalitetnu cipelu.

A ko od pevača štedi kada je šoping u pitanju, pogledajte u videu na početku teksta.

NE PROPUSTITE:

Foto: Z.K.Munja/Pixabay,
Autor: I. Ankić