Sve je spremno: Cakana staje na ludi kamen u 65. godini

CAKANA ZGS SNIMANJE 19042023 FOTO FILIP 140 ok

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana godinama uživa u ljubavi sa svojim izabranikom Nebojšom Negićem, a malo ko zna da je popularni par izgovorio sudbonosno „da“ samo pred matičarem.

Iako je svadbeno veselje i crkveno venčanje bilo planirano pre nekoliko godina, pandemija korona virusa kao i splet mnogih dešavanja u pevačicinom životu sprečili su je da svoju ljubav ozvaniči.

a064129f41fa4a8c371a17d96ff5ca5507884edb

Ipak, lepe vesti su da će Cakana konačno izgovoriti „da“ i pred Bogom i to u septembru ove godine. Par je odabrao predivan manastir „Gračanica“ nadomak Prištine, prenosi Kurir.

Nažalost, imala sam mnogo neprijatnih situacija u porodici. Preminuo mi je brat, a onda su se desile i neke druge teške stvari. Stvarno nisam bila sposobna niti sam imala želju da se udajem. Moj Neša i ja ćemo kao baka i deka da stanemo u crkvu. Šalim se, kuma koja će doći iz Londona me stalno pita za svadbu. Svakako ćemo nešto da napravimo – objasnila je Cakana za Grand.

CAKANA OK FOTO MUNJA 1

Inače, Nakon kraha prvog braka, pevačica Dragica Radosavljević Cakana dugo nije mogla da se oporavi i pronađe novu ljubav, pa je i godinama bila sama. Ali je sudbina vremenom umešala svoje prste i iznenada joj poslala današnjeg supruga Nebojšu, inače advokata, sa kojim je već 25 godina u idiličnom braku. 

– Nešu sam upoznala u periodu kad sam dugo bila sama. Puno sam putovala u tom periodu i nisam imala vremena, jako puno sam radila…- rekla je pevačica i otkrila da ga je upoznala preko zajedničkih prijatelja.

– Počelo je da se skuplja neko naše društvo i on je tu bio. U međuvremenu je i Nebojša bio razveden, ali nismo se odmah prepoznali. To je bilo druženje. Pred moj odlazak u Čikago nešto smo se opet našli, tu je bilo moje društvo, ali tu je bio i Nebojša. I u jednom trenutku me je pitao koliko ostajem, ja sam rekla mesec dana – prisetila se pevačica.

DSC08503 ok 768x527 1

Podsetimo, ekipa Grandove redakcije imala je ekskluzivnu priliku da poseti Cakanin dom u kome već godinama uživa sa svojim izabranikom Nebojšom. Par poseduje raskošnu kuću u Sremčici, nadomak Beograda, a kako izgleda njihov dom pogledajte OVDE.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović