Milanče Radosavljević prvi put progovorio o porodici: „To nisam zaslužio“

268e681163dddca2c5d26a362dbf892c187edd92

Legendarni pevač narodne muzike Milanče Radosavljević sve ove godine koliko je na javnoj sceni, vešto je krio porodicu od očiju javnosti.

Iako ni on sam nije puno bio u medijima, nedavno je u emisiji na Grand televiziji priznao da je posebno ponosan na svoju porodicu, pogotovo na unuke.

Svi su završili fakultete, sada su ozbiljni ljudi koji imaju svoje profesije, a Milanče se zbog jedne stavri posebno zahvalio unucima.

-Odlične unuke imam, to su sve vrhunski đaci. Ovi momci stariji su tu u Beogradu i njima sam rekao niste bačeni. Mi smo u Bariču to je blizu i iza njih stoje ozbiljni ljudi, otac i deda. Rekao sam im „Nemojte da nas obrukate, mi to nismo zaslužili“ i ono su stvarno ispoštovali to, ja im se javno zahvaljujem – rekao je on u emisiji „A sad malo mi“.

30939a9ecda9bc8c834b1012975808efe5476425

Podsetimo, Milanče je nedavno priznao da mu je drago što sve ove godine nije bio posebno primećen od medija, nego od publike koja je ipak najvažnija za karijeru jednog pevača.

-Ja sam slabo na televizijama gostovao, navikao sam od početka da nekako budem po strani, da budem ignorisan. Ako dođu fotografi na neki koncert, nikada mene nisu slikali i ja nisam bio primećen nigde, ali sam uvek primećen kada počnem da pevam – rekao je on nedavno za Grand.

BONUS VIDEO – Milanče Radosavljević „Anđelija“:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković