Au, kakva mačka! Isplivala stara fotografija: Neda Ukraden i Čobi na Hvaru, pevačica pokazala izvajano telo (FOTO)

neda ukraden 33 ok

Poznato je da Neda Ukraden važi za jednu od najnegovanijih pevačica na estradi koja je uspela da sačuva mladalački izgled, te odvažno prkosi godinama koje su za nju bez sumnje samo broj.

Fotografija stara nekoliko decenija dokazuje da to nije slučajno i da je pevačica oduvek imala perfektnu figuru zbog koje je važila za pravu „mačku“ na estradi, a kasnije je pažljivom negom uspela da sačuva ovakav izgled do danas.

Na fotografiji koja je nastala na Hvaru pevačica je pozirala u kratkom šortsu koji je istakao njene duge, izvajane noge, a društvo joj na obali mora pravi kolega i prijatelj pevač Vladimir Savčić Čobi.

IMG 5035

Svima je za oko zapalo da na ovoj fotografiji Neda izgleda perfektno, a mnogi tvrde da se ni danas stvari nisu preterano promenile, a da li je to zaista tako prosudite sami.

Podsetimo, pokojni Vladimir Savčić Čobi bio je član više jugoslovenskih bendova, a pre početka samostalne karijere najviše uspeha je postigao s grupom „Pro Arte“. Iako je bio pevač, malo je poznato da je u svet muzike ušao kao bubnjar, kao i da je prethodno svirao violinu i trombon.

cobi

Zanimljivo je da je nadimak Čobi dobio po američkom rokeru Čabiju Čekeru. Krajem osamdesetih i početkom devedesetih zabeležio je više turneja po Americi i Australiji, a ostvario je tiraž od oko osam miliona ploča, što ga svrstava među najpopularnije izvođače svih vremena na prostorima bivše Jugoslavije.

Pored muzike, Čobi se okušao i u glumi, a još uvek je nezaboravna njegova uloga Fikreta Halimića-Fike u seriji „Složna braća“.

Foto: Arhiva/Z.K.Munja/Printscreen,
Autor: I.Grk