Login/Registracija

Da li ste spremni? Posle 20 godina šou se menja, zavirite u prvu epizodu „Zvezda Granda“ (VIDEO)

Najpopularniji muzički šou „Zvezde Granda“ konačno se vraća u vaše domove, ali sa mnogo noviteta i promena.

Već u subotu od 21 čas imaćete prilike da upoznate nove takmičare i uživate u sjajnim vokalima mladih talenata koji će se ove godine boriti za laskavu titulu.

-Ovo su nova pravila koja nikada nisu bila za ovih dvadeset godina- istakao je Saša Popović i otkrio da će novi koncept učiniti takmičenje još zanimljivjim i dinamičnijim.

Ništa manje od publike nije nestrpljiva i čuvena osmorka, a nova scena, opremljena po najmodernijoj tehnologiji posebno je ostavila utisak na Cecu Ražnatović.

-Radujem se novoj sezoni, sve je prelepo, preblistavo, onako kako i zaslužuju „Zvezde Granda“, naravno!- sa oduševljenjem je rekla Svetlana.

A kako da prva epizoda prođe bez šala i doskočica članova žirija? S obzirom da su mentori i ove sezone spremni da mnogo vremena provedu u Grandovom studiju, a sve sa ciljem da pronađu pravu zvezdu, Viki Miljković je jednom rečenicom nasmejala mnoge.

-Jastuk da stavimo i da polegamo- dobacila je Mariji Šerifović.

Podsetimo, snimanja novih epizoda su uveliko u toku, a emitovanje najgledanijeg muzičkog takmičenja startuje u subotu, 23. septembra sa početkom u 21 čas na Pink televiziji, Sitelu, TV Nova BiH i Nova M.

Šta će se još dešavati u prvoj epizodi „Zvezda Granda“ saznajte u videu na početku teksta.

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović