Kao sestre: Tamara Dragić pokazala mamu, a sličnost je neverovatna: „Prelepe ste“ (FOTO)

b9424e07bca7c2bd369004d95f75e4e12c2442ff

Lepotu Tamare Dragić mnogi porede sa Merlin Monro koja je ostala simbol lepote i seksipila uprkos promenama koje ovaj svet svakodnevno doživaljava, što našoj pevačici i tek kako imponuje.

Iako je tokom svoje karijere ekperimentisala sa frizuram i bojama kose, uvek se na kraju vraćala u plavo za koju fanovi tvrde da najbolje ističe njene prirodne karakteristike.

Ona je ovog vikenda posetila frizera i osvežila svoju kosu koja je trenutno ošišana u bob stilu, a tokom tog tretmana pridružila joj se i njena voljena mama sa kojom obožava da provodi svaki slobodan trenutak.

tam drag

Kao dve drugarice, one su se frizirale i uživale, a zatim su podelile i video na kome su se pohvalile svežim izgledom.

Mama i ćerka– napisala je Tamara u opisu objave koja je izazvala lavinu komentara publike kako izgledaju kao sestre.

tamara mama

Podsećamo, Tamara je završila fakultet, a sada je rešila da svoje znanje nadogradi i završi i doktorske studije što je mnoge iznenadilo. Na svom Instagram profilu nedavno je zatražil malu pomoć od pratilaca kako bi što pre završila svoj rad.

-Dragi moji, došlo je vreme da svoje doktorske studije privedem kraju. S tim u vezi, bila bih vam zahvalna da date svoj doprinos mojoj doktorskoj disertaciji, izdvojite par minuta i odgovorite na nekoliko pitanja iz moje ankete- objavila je tada pevačica.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić