Mariji Šerifović PRESEO šoping u Americi: „Doživela sam tri moždana udara i nervni slom“ (VIDEO)

MARIJA SERIFOVIC ZG SNIMANJE 03102022 FOTO MUNJA 14 ok

Pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Marija Šerifović skoro dve nedelje boravi u Americi na zasluženom odmoru.

Ona je često u medijima isticala da obožava da ode preko okeana i da je to njena omiljena destinacija i druga kuća. Tamo se uvek odmori, vidi sa prijateljima i uživa u hrani i šopingu.

Tako se sada oglasila novim vlogom na Jutjub kanalu, a svima je pokazala kako je izgledala njena kupovina. Ono što joj je odmah zasmetalo jeste velika gužva i zbog toga nije mogla da nađe sve što je želela da kupi.

-Bukvalno dva sata kasnije, sam dobila sam tri vezana moždana udara, jedan nervni slom, tahikardiju i uspela sam da nađem jedne patike koje mi se dopadaju – rekla je Marija.

Nakon nekoliko minuta, kada se malo smirila i izašla iz prodavnice Marija je priznala da ne može da podnese velike gužve i da je ova kupovina za nju bila baš naporna.

ipiccy image 2023 02 09T150109.470
marija serifovic youtube

-Narode, znači imam da izjavim sledeće, tolika je gužva da bukvalno mogu da poludim od naroda. Uzela sam samo patike i jednu stvar koja mi treba. Momentalno iz ovih stopa idem nešto da jedem i vraćam se nazad u hotel jer ću da se ugušim od naroda – zaključila je Marija koja trenutno boravi u Las Vegasu.

Kako se Marija provodi u Americi pogledajte u videu ispod teksta:

Foto: Z.K.Munja/youtube/marijaserifovic,
Autor: A. Milinković