Đorđe David progovorio o novim pravilima u takmičenju: „Sale nam nije rekao sve do kraja“ (VIDEO)

Jedini roker u žiriju muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Đorđe David otkrio je kako se snalazi u novoj sezoni, kao i šta misli o novim pravilima koje je Saša Popović uveo u ovaj šou. On je otkrio šta mu najteže pada a priznao je da pred njim stoje i određene nepoznanice.

-Nisam se skroz adaptirao na nova pravila u „Zvezdama Granda“ ali lagano počinjemo da kačimo. Malo mi je hevi tih 30 sekundi, naučili smo mi sad kao da budemo pametni. Ali dobra je priča jer je akcenat definitivno na ovim mladim ljudima. Mislim da ćemo uzburkavanje čitave ove priče imati posle drugog kruga. Sale još uvek nije do kraja izdefinisao celu ovu priču, ali ovo za sada ide kako ide – kaže Đorđe, a na pitanje da pojasni šta nije izdefinisano, kaže:

-Saša je zapravo izdefinisao nova pravila, ali nam nije rekao sve do kraja.

DJORDJE DAVID ZG SNIMANJE 28052023 FOTO MUNJA 11 ok

Muzičar se osvrnuo i na činjenicu da se ovoga puta na sceni pojavljuju i takmičari koji su se oprobali u nekoj od ranijih sezona, i otkrio šta očekuje od njih.

-Imao sam primer jedne devojčice, zove se Atomska Mina za koju smo svi mi tvrdili da ne može ništa da uradi. U međuvremenu je očigledno radila na sebi. Pojavila se ovde prvo kao Holivud, a drugo, njeno pevanje, mi smo svi ostali frapirani. Mariju nisam video da se skoro nekome toliko radovala. Samo je zapravo stvar do kandidata koliko se posvete svemu tome. Postoje i obrnuti primeri, oni koji se pokvare. Bili su u takmičenju, došli do polufinala, i koje smo posmatrali možda kao i grešku što nisu prošli u finale, a onda se pojavi sad ovde, da ga ne imenujem, i bude jako loš. Mislim da je prošao više na staru slavu, tako da ću sa njim morati da radim od početka, s obzirom da je u mom timu – rekao je Đole.

djordje david

Đorđe kaže da u takmičenju ima mesta za različite muzičke žanrove, kako tradicionalne tako i one modernije.

-To i jeste fora zbog čega ovo takmičenje traje tolkiko godina, jer Sale oseti trenutak kada priča treba da se menja i osveži. Uveo je mentorstvo kada je trebalo i to mentorstvo je iznedrilo neke nove momke i devojke koji su u vremenu – kaže Đorđe.

BONUS VIDEO: Koncert Đorđe David i Zvezde Granda

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić