Login/Registracija

Poslednji snimak Nemanje Vukovića ledi krv u žilama: „Trebaš mi svaki dan“ (VIDEO)

Nekadašnji učesnik takmičenja „Zvezde Granda“ Nemanja Vuković tragično je nastradao pre dve nedelje u saobraćajnog nesreći.

Ova vest pogodila je sve one koji su godinama pratili i voleli mladog pevača koji je svojim talentom oduševio region.

Njegova porodica i prijatelji su neutešni nakon tragedije koja ih je zadesila, a publika na društvenim mrežama deli njegove snimke u znak sećanja.

Tako su se na društvenoj mreži pojavili snimci koji su raspkalali milione, a na kojima pokojni Nemanja izvodi pesme Ace Pejovića.

@nemanja.vukovic

Biće kasno sve…❤️❤️❤️❤️

♬ original sound – Nemanja Vukovic

-Biće kasno sve, a trebaš mi svaki dan – opis je jedno videa koji je rasplakao čitav region.

Podsetimo, od Nemanje su se oprostile i njegove kolege, ali i Saša Popović koji je rekao da je on bio jedan talentovan pevač i da je njegov odlazak veliki gubitak pre svega za porodicu, ali i za publiku.

@nemanja.vukovic

Al’ trebaš mi svaki dan… 🖤

♬ original sound – Nemanja Vukovic

– Mnogo, mnogo me je rastužila ova vest. Nemanju sam kastingovao da se takmiči kod nas kada je imao 18 godina, bio je dobar pevač. Žao mi je svakog čoveka koji nam ode i kog sam poznavao, a kamoli ovog dobrog momka, ove mladosti, života koji je tek počeo… Mnogo mi je žao, saučešće njegovoj porodici, prijateljima i svima koji su poznavali i voleli Nemanju– rekao je Saša, a od Nemanje se oprostila i njegova nekadašnja mentorka Jelena Karleuša koja je podelila njegov snimak iz takmičenja.

-Poginuo je Nemanja, moj kandidat u „Zvezdama Granda“. Nestvarno talentovan, kulturan, lep, mlad. Imao je na ovom snimku 18 godina. Verovala sam u njega. Duboko saosećam sa bolom njegove porodice i ovim putem izjavljujem saučešće. Neka vam Univerzum da snagu da izdržite ovakav gubitak. Počivaj u miru Nemanja, a ja znam da energija ne može da umre, samo menja oblik i ide dalje – napisala je Jelena u objavi.

Nemanju je poslednji put videla pevačica Goga Gačić koja je nekoliko dana pred tragediju nastupala sa njim.

– O Nemanji imam samo reči hvale. U šoku sam. Pre neki dan smo radili jednu svirku zajedno. Neverovatna je stvar da se tako nešto desilo, niko tako nešto nije mogao ni da nasluti. Velika je tragedija za takvog momka. Nemanja je bio na mestu i druželjubiv i džek. Jako je voleo život i ljude i da se druži. Bio je uvek prvi u svemu, stalno nasmejan… Bio je tu za svakog – rekla je uplakana Goga i dodala:

– Ja sam saznala tako što me je njegov kolega i prijatelj s kojim je sarađivao pune tri godine i koji su bili nerazdvojni, zvao više puta i nije mogao da me dobije. Onda je zvao mog Marka koji mi je to rekao. Posle sam se ja čula i sa Acom, on je čovek van sebe. Oni su bili kao bend, a ja sam tu uskakala kad je trebao. Tragedija da se to tako desilo. Ne znam šta bih više rekla.

NE PROPUSTITE I: 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. M.