Zvezda Granda verio devojku: Ona od šoka nije mogla da dođe sebi (VIDEO)

SCENA ZG TOTALI 5 2

Pevač Nikola Sretenović proslavio se učešćem u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ pre dve godine. On je tada bio u timu Aleksandra Milića Milija i uspeo je da prođe nekoliko krugova.

Svi dobro pamte njegov duel sa Krstinjom Matanović i Nikolinu veliku borbu da se pokaže u najboljem svetlu protiv devojke koja je važila za velikog favorita u toj sezoni.

Iako u takmičenju nije dogurao daleko, nastavio je da gradi muzičku karijeru, pa tako sada nastupa u klubovima i lokalima gde pravi, kako smo saznali odlične žuke.

Mladi pevač je pre nekoliko dana proslavio rođendan, pa je okupio svoje najbliže prijatelje za koje je organizovao žurku.

Ovo veče je za njega bilo dodatno uzbudljivo jer je odlučio da veri svoju devojku. U jednom momentu, dok je slavlje uveliko trajalo NIkola je skupio hrabrosti i kleknuo ispred nje, a ovu njegovu odluku prijatelji su pozdravili aplauzom.

-Ljubavi da li želiš da se udaš za mene? – upitao je on, a njegova devojka se rasplakala od sreće.

Nakon nekoliko sekundi, Nikolina izabranica je pristala, a u lokalu se prolomio aplauz koji je pozdvaio njihovu ljubav.

Podsetimo, Nikola pre dve godine je u sezoni „Zvezda Granda“ stigao do trećeg kruga, a publika ga pamti po intrepretacijama pretežno pop numera.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković