Login/Registracija

Ludilo u klubu: Seka Aleksić i Indira Radić ukrstile glasove, publika u transu (VIDEO)

Iako pevačicu Indiru Radić nemamo često priliku da vidmo u javnosti, ona redovno nastupa u klubovima širom Evrope.

Ona je pre nekoliko dana imala nastup u jednom lokalu u Beogradu, a pravi haos je nastao kada joj se na sceni pridružila koleginica Seka Aleksić.

Naime, Seka je došla kao gošća na ovaj nastup, ali se u jednom trenutku latila mikrofona, pa je sa koleginicom otpevala nekoliko pesama.

Njih dve su dovele atmosferu do usijanja, dok je publika uživala gledajući ih na sceni i slušajući miks pesama koje su zajedno izvele.

Društvene mreže su preplavili snimci sa ovog nastupa, a pratioci su u komentarima najčešće pisai da njih dve treba što pre da snime duet.

-„Kraljice“, „Bravo devojke“, „Ovo je ludilo mozgra“, „Što pre da snimite duet“ – samo su neki od komentara ispod videa.

Podsetimo, Seka je pre nekoliko nedelja objavila novu pesmu pod nazivom ,,Emotivo nedostupan”, a posle 12 godina obnovila je saradnju sa Draganom Brajovićem Brajom.

Pomenuta pesma je samo početak ponovne saradnje pevačice i poznatog tekstopisca, a ovaj dvojac, zajedno sa Dejanom Kostićem, obradovaće publiku sa još tri nove numere, čije objavljivanje je planirano u naredna tri meseca.

Foto: TikTok,
Autor: A. Milinković