Login/Registracija

Oglasila se Jelena Karleuša nakon pogibije ZVEZDE GRANDA: „Verovala sam u njega“

Nakon vesti da je nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Nemanja Vuković nastradao nakon što je na njega naleteo autobus, njegovi prijatelji, kolege i saradnici su u dalje u šoku, a sad se oglasila i njegova nekadašnja mentorka Jelena Karleuša.

Jelena je istakla da je od početka takmičenja u njemu videla potencijal, zbog čega ga je svojevremeno i primila u svoj tim. Ona nije krila tugu povodom stravične nesreće u kojoj je jedna mlad život ugašen.

Od svog kandidata se oprostila u podužoj objavi na Instagramu.

-Sa velikom tugom pišem ovo. Poginuo je Nemanja, moj kandidat u „Zvezdama Granda“. Nestvarno talentovan, kulturan, lep, mlad. Imao je na ovom snimku 18 godina. Izabrala sam ga jer sam u njemu osetila veliki potencijal. Verovala sam u njega. Duboko saosećam sa bolom njegove porodice i ovim putem izjavljujem saučešće. Neka vam Univerzum da snagu da izdržite ovakav gubitak. Počivaj u miru Nemanja, a ja znam da energija ne može da umre, samo menja oblik i ide dalje – napisala je Jelena u objavi.

Podsetimo, Nemanja se prvi put u „Zvezdama Granda“ pojavio kada je imao svega 18 godina. Na audiciji u Sarajevu predstavio se pesmom „Pariske kapije“ Harisa Džinovića, a ubrzo nakon toga dobio je poziv od „Grand produkcije“ da se pojavi u popularnom šouu.

Učestvovao u sezoni 2018/19, a mentorka mu je bila Jelena Karleuša koja je imala cilj da ga usmeri u pravom smeru.

Ne bih ja da ti pevaš Šerifa, Šabana i tako to. Ne moraš da pevaš ovakve ortodoksne narodnjake– rekla je Jelena, koja je dobila čast da mu bude mentor i iz njega izvuče ono najbolje što je pokazao već u sledećem pojavljivanju kada je za izvođenje pesama „Kap po kap“ i „Poslije mnogo vremena“ osvojio šest glasova.

NE PROPUSTITE I

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić