Login/Registracija

OVAKO JE ŽIRI GOVORIO O POGINULOJ ZVEZDI GRANDA: Mentorka mu predviđala neverovatan uspeh, Đorđe David bio očaran ČISTOĆOM U NJEGOVOM GLASU (VIDEO)

Javnost je jutros zatekla vest kako je nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“, Nemanja Vuković iz Foče poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada je sleto sa autoputa i udario u zaštitnu ogradu naekon čega se sumnja da je krenuo da pređe put kada je na njega naleteo autobus.

Nemanja je postao poznat široj javnosti kada je sa 18 godina okušao sreću u „Zvezdama Granda“ tokom sezone 2018/2019.

Njegov talenat i ljubav prema muzici u prvom krugu takmičenja prepoznala je Jelena Karleuša koja ga je nagradila za neverovatan potencijal i poželela da mu bude mentor.

Ne bih ja da ti pevaš Šerifa, Šabana i tako to. Ne moraš da pevaš ovakve ortodoksne narodnjake– rekla je Jelena, koja je dobila čast da mu bude mentor i iz njega izvuče ono najbolje što je pokazao već u sledećem pojavljivanju.

Nakon rada sa mentorkom, odlučili su da se u drugom krugu predstave u drugačijem žanru sa numerama „Kap po kap“ i „Poslije mnogo vremena“, što se ispostavilo kao pun pogodak s obzirom da je osvojio maksimalan broj glasova i pohvale za napredak.

Mislim da si odličan potencijal i mogao bi da napraviš pevačku karijeru. Imaš nevinost i čistotu u pevanju koja razoružava– oduševljen je ostao Đorđe David nakon ovog nastupa.

Ipak, ovaj uspeh nije dugo potrajao s obzirom da je u trećem krugu njegova koleginica sa kojom je bio u duelu prošla direktno dalje, što je izrevoltiralo Karleušu koja se požalila da je žiri namerno „buši“ i da je njen kadidat zaslužio sledeći krug.

Nakon učešća u „Zvezdama Granda“, Nemanja nije odustao od svog sna i bavljena muzikom, i bio je izuzetno poštovan od strane brojnih kolega koje je upoznao tokom karijere koju je uspešno gradio.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić