Login/Registracija

Jelena Kostov planira proširenje porodice: Pevačica spremna za treće dete (VIDEO)

WhatsApp Image 2023 03 17 at 20.08.44

Pevačica Ana Sević sinoć je sinu proslavila prvi rođendan, a jedna od gošći bila je svakako njena koleginica i dugogodišnja prijateljica Jelena Kostov, kojoj je ovo prvo pojavljivanje u javnosti posle porođaja.

Jelena je okupljenim medijima sa osmehom odgovarala na pitanja, pa je priznala da joj prija medijska ilegala i da uživa u majčinstvu.

U prvom delu razgovora se osvrnula na druženje sa Anom koje traje već nekoliko godina, a onda je bez dlake na jeziku promomentarisala današnja prijateljstva na estradi.

-Kada smo se mi takmičili u „Zvezdama Granda“, nas 12 bukvalno smo godinu dana bili nerazdvojni. Imali smo turneju, zajedno smo putovali, ne mogu da se setim da je bilo nekih svađa. Ali sada vidim u poslednje vreme neka kao šatro prijateljstva, to se vidi iz aviona zaista – rekla je ona.

Kako je Ana sinoć proslavljala rođendan trećem detetu, Jelena je za Grand otkrila da li ona planira još jedno dete u budućnosti.

-Još je rano da razmišljam o trećem detetu, ali što da ne – dodala je Jelena.

Podsetimo, pevačica je nedavno za Grand priznala da uživa u roditeljstvu, a tom prilikom je istakla da ne planira odmah da se vraća poslu jer želi što više vremena da provede sa decom.

Sada kada sam po drugi put postala majka sam mnogo opuštenija jer prvi put nisam znala šta me čeka , jednostavno tada sam učila svakog dana kroz nove situacije, a sa drugim detetom je sve mnogo lakše i to sve mame mogu da potvrde– rekla je ona i dodala:

-Ne želim da žurim sa vraćanjem na scenu i nastupima. Imam puno lepih planova. Imam spremljene dve nove pesme, ali ipak sve to može da sačeka. Zna se da je porodica prioritet.

Foto: Grand/Instagram,
Autor: A. Milinković