Veterani sve bolji, žiri na teškim mukama: „Oduvao si care, biće ovo teška noć“ (VIDEO)

0A0A0418

U nedelju od 21 čas očekuje vas još jedna sjajna emisija „Nikad nije kasno“, Publici će se predstaviti pet veterana koji će svjom nastupima ostaviti kako žiri, tako i publiku bez daha.

U sudijskim stolicama, pored premijera Saše Miloševića Mareta, ove nedelje će sedeti pevačica Jasna Gospić i pevač Dejan Matić.

Naši veterani su iz kruga u krug sve bolji, pa će žiri biti na velikim mukama da odluči ko ide u naredni krug takmičenja.

U prilog tome svedoče i reči Dejana Matića koji je izneo niz pohvala na račun naših takmičara, a onda je priznao da će na žiriju biti teška odluka.

IMG 9670 1

-Rekao sam ja već na početku da će ovo biti jedna teška noć. Bravo majstore, na sebi svojstven način si pevao, tačno precizno, sigurno. Oduvao si ga care – rekao je Dejan jednom veteranu.

Ni Jasna nije mogla da ostane imuna na pevanje naših veterana, pa je priznala je jedan takmičar uspeo da je obori sa nogu.

-Meni je ovo jako sviđa, imate divnu boju glasa, onako zvonku lepu. Imate odličan vibrato, zaista sve pohvale za pevanje, nemam zamerku, bili ste odlični – rekla je Jasna.

IMG 9793

U revijalnom delu, veterani će pevati duete sa nekadašnjim učesnicima „Zvezda Granda“, ali i sa članovima orkestra „Nikad nije kasno“, a ovo će dodatno dovesti atmosferu do usijanja.

Zato u nedelju od 21 h budite iz kanal Prve televizije i omiljenu porodičnu emisiju „Nikad nije kasno“.

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković