Mili postavio ULTIMATUM Bosancu: Kandidat dao javno obećanje, može da nastavi takmičenje pod jednim uslovom

mm

Kao što ste to do sada i navikli i ove subote u Zvezdama Granda očekuje vas odlična zabava uz sjajne kandidate kojima je glavni cilj da osvoje srca i simpatije publike, a prvi takmičar koji će okušati sreću na velikoj sceni biće dvadesetosmogodišnji Meho Muslija iz Tešnja.

Ako se uzme u obzir da je ovo njegovo prvo pojavljivanje u takmičenju, može se reći da mu scena nije bila strana, a to su dokazali i glasovi žirija.

Za svoje pojavljivanje u „Zvezdama Granda“ odabrao je dve narodnjačke numere: „Da je srce dijamant“ koju u originalu izvodi Muharem Serbezovski i „Nekada smo ti i ja“, čuveni hit Ljube Aličića.

Iako posle prve pesme nije bilo glasova, kandidata to nije obeshrabrilo, pa je sigurno ušao u drugu pesmu, a onda su se samo nizali tasteri podške i pohvale. Svoje predstavljanje kandidat je na kraju završio sa pet glasova koji su mu obezbedili opstanak u takmičenju i mogućnost da bira mentora.

mehooo

Meho je poželeo da to bude Ana Bekuta, međutim pevačica je odbila kandidata.

-Meho, moj glas je podrška. Izvini, ali ne dopda mi se što imaš 28 godina, a energiju nekog dede. Izabrao si divne pesme, ali ništa sem toga kafanskog pristupa pevanju nije izašlo. Jako mi je neprijatno, hvala što si želeo mene – obrazložila je Ana svoju odluku, a Marija je dodala:

Ana, u redu je da kažeš ne.

mili

Sledeći član žirija koga je Muslija poželeo za mentora bio je Mili koji je imao poseban zahtev za kandidata.

Meho, ovaj repertoar se meni mnogo sviđa. Ti korekrno pevaš, može da se radi na tome, ja ako te uzmem moraš da obećaš da ćeš da poludiš. Da li možeš ti to? – pitao je Mili Mehu, a onad mu je kandidat obećao da će dati sve od sebe da sledeći put bude energičniji.

-Idemo Meho na jedan put. Ne znamo kuda ide, ali idemo iz sve snage- zaključio je Mili.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk