Login/Registracija

“NE ZNAM ČEMU DRAMA“, Marija drastično smršala pa otkrila kako je stala CECI na crtu! (VIDEO)

Juče je u Grandovom studiju na Košutnjaku počelo novo snimanje „Zvezde Granda“, a sve pripadnike sedme sile zanimalo je kako članovi žirija komentarišu prelazak ovog muzičkog takmičenjana televiziju Pink.

Poznata pevačica i članica žirija Marija Šerifović iznela je svoje impresije povodom a dotakla se i varnica među njenim kolegama.

-Očekujem da budemo jednako gledani kao i do sada. Ne znam čemu frka i drama, to je biznis. Nama je u interesu da budemo gledani u svim kablovskim sistemima i to je bilo jedino logično rešenje – rekla je Marija i dodala:

Nisam imala nikakvu nedoumicu da se stvar neće završiti najbolje po “Zvezde Granda“, zato što su takav brend da ih svako želi. Sigurna sam da kada u nedelju posle prvog emitovanja budemo pogledlai brojke, da će nam biti jasno zašto je dobra ova kombinacija.

Prvi krug takmičenja je u toku a Marija ističe da joj je posebno drago što se svake godine pojavljuju sve bolji kandidati.

-Rekla bih da ima par baš interesantnih kandidata, a nakon prvog kruga podvućićemo liniju i znati ko je najbolji. S obzirom da imamo oko 40 snimajćih dana, plus rad sa kandidatima, pomalo utiče na naš privatan život ali to je biznis– kaže ona.

Iako nije sigurna u tačne brojke, čini se da bi ove sezone mogla da stane na crtu koleginici Ceci Ražnatović po broj uzetih kandidata.

-Tu smo negde, oko dva kandidata razlike, a jedini validni pobendik je onaj kog publika odabere– istakla je.

Na njenim vlogovima ispratili smo da je za samo 20 dana zahvaljujući strogom režimu ishrane i svakodnevnim treninzima, smršala čak 7 kilograma, a korenite promene uticale su pozitivno na njenm život.

-Mnogi poznati koriste razne liposukcije, ja sma želela da to bude prirodno i da promenim navike zauvek, da mi zdrava hrana i trening budu deo života a ne samo kratkrotrajni– zaključila je.

Ostatak intervjua pogledajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac/ I. Grk/ B. Stuparušić