KANDIDAT ŽELEO MILIJA, ON MU DAO PANIK! Marija se VALJALA od smeha, a na kraju je završio u njenom timu

IMG 9713 1

Šarmantni dvadesetosmogodišnji kandidat Romano Vlaho iz Mostara svojim osmehom i pozitivnom energijom zasenio je sve već posle nekoliko taktova prve numere. Ako se uzme u obzir da je ovo njegovo prvo pojavljivanje u takmičenju, može se reći da mu scena nije bila strana, a to su dokazali i glasovi žirija.

Za svoje pojavljivanje u „Zvezdama Granda“ odabrao je dve numere Saše Kovečevića „Jedra“ i „Slučajno“ koje su mu odlično legle i istakle sve glasovne mogućnosti.

Iako posle prve pesme nije bilo glasova, to njega nije obeshrabrilo, pa je sigurno ušao u drugu pesmu, a onda su se samo nizali tasteri podške i pohvale. Sedam velikih glasova dodatno opustili Romana, a onda je usledila ljuta borba za mentora.

-Imaš sada sedam opcija da biraš, možeš sve osim Milija, jedini je on ti je čak dao ruku za panik.Vidiš nećeš verovati, ali se to desilo – rekao je Saša Popović, a takmičar se odmah nadovezao:

-Ja sam baš hteo Milija.

-Jeste dao sam, zato što je onaj kandidat koji je plakao bio bolji od njega, a on je ispao i mislim da nekako hoću da iznevelišem. Bio je bolji od njega, a ispao je samo sa dva glasa – odgovorio je Mili bez zadrške.

IMG 9720

Takmičar je prvo izabrao Mariju, a ona je odmah pala u trans od smeha, a zbog čega se smeje nije htela da kaže ostalima iako su insistirali.

-Da uozbiljimo sada, Romano ne smejem se tebi. Mislim da će neko od kolega bolje raditi sa tobom, moj glas je bio samo podrška, simpatičan si mi – rekla je Marija, a takmičar je iz drugog pokušaja odabrao Anu Bekutu, koja ga je bez razmišljanja prihvatila.

IMG 9966 2

-E sad si pogodio, moj si! Družićemo se nadam se lepo – rekla je Bekuta, a studijom se prolomio smeh nakon saznanja da je Ana još dok je kandidat pevao prokomentarisala da će Vlaho biti u njenom timu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković