Login/Registracija

ISTINA JE KONAČNO IZAŠLA NA VIDELO! On je GLAVNI u Zvezdama Granda, a oni su samo POMOĆNICI (VIDEO)

Druga po redu emisija nove sezone najpopularnijeg muzičkog takmičenja na Balkanu „Zvezde Granda“ donosi puno smeha, pozitivne energije dobre muzike, ali i neke neverovatne stajlinge našeg žirija. Ali ne, nije se Marija Šerifović pojavila u haljini, nego je Viki svojom kombinacijom iznenadila.

Kada je žiri stigao na drugo snimanje svima je zapalo za oko to da je Viki Miljković došla zakopčana do grla, a na to od nje do sada nismo navikli. U čudu je ostala i voditeljka Vesna Milanović koja je morala i da pipne Viki kako bi se uverila da je haljina koju je ponela skroz zatvorena.

-Opet neke žalbe na moj račun? – upitala je Viki direktora Grand produkcije Gorana Šljivića koji se na ovu njenu opasku smao nasmejao.

No, kao i uvek, prosek je izvukla pevačicina kuma Ceca Ražnatović koja je umesto Viki ponela kombinaciju koja je istakla sve njene atribute, a to se posebno dopalo Ani Bekuti koja je zablistala u neobičnoj narandžastoj kombinaciji.

-Sjajno, tako je volim – rekla je sa osmehom Bekuta.

Muški deo žirija je ovog puta obratio pažnju na fotografisanje, a dok je Mili pozirao, ostali članovi žirija su pomno pratili i sugerisali kompozitoru kako da stane, pa je MIlić čak pao na kolena.

Naravno, ove slike ne bi tako dobro ispale da voditeljka Sanja Kužet nije izdominirala stajlingom i poziranjem od kojeg su mnogima pale vilice.

Zaključak pred snimanje je bio taj da je čuveni fotograf Zoran Kuzmanović Munja glavni i da svi moraju da gledaju u njega kada poziraju, dok su svi ostali samo njegovi pomoćnici, a to je kroz osmeh potvrdio i voditelj Voja Nedeljković.

Sve ovo se dešavalo iza kulisa snimanja nove emisije „Zvezde Granda“ koja se emitiuje večeras od 21h na televiziji Pink i koju milioni gledalaca isčekuju sa nestrpljenjem.

Video pogledajte u nastavku teksta:

Foto: youtube/grand online,
Autor: A. Milinković/ J. Jović