Login/Registracija

Marija Šerifović BESNA KAO RIS: „Postoje dve Marije, jednu udarate ispod pojasa“

Nakon što su koleginice, a pre svega prijateljice Marija Šerifović i Jovana Pajić uslikane na zajedničkom putovanju u Italiji, njihov odnos ponovo je postao fokus svih medija. Čitav dan aludira se da su pevačice u prisnijem odnosu, a tim povodom prvo se oglasila Jovana koja je istakla da je ovakve stvari pogađaju, a sad je i Marija rešila da kaže svoju stranu priče.

-Biti javna ličnost ne treba da bude nikakva privilegija, naravno, ali je besmisleno i da postanete živa meta za neprestani medijski linč. Pod formom „novinske radoznalosti“ pišu se, iz dana u dan, najrazličitije gadosti, laži i klevete, bez ikakve provere, i ma kakvih argumenata – počela je Marija i dodala da je neistiniti novinski natpisi pogađaju.

-Time se nanosi velika šteta nama koji smo omiljene mete ovakvih tekstova, ali i našim porodicama, prijateljima i poštovaocima. Ali baš briga za to sve čovekolike medijske ajkule i pirane, željne naše krvi i što većeg broja čitalaca po bilo koju cenu. U toj papirnoj gladijatorskoj areni je izgleda sve dozvoljeno. Ama baš sve! I tu nemam nikakvog fer-pleja i ljudskosti, ni osećanja za to da sa nekim možete da budete stvarni prijatelj, saradnik, kuma i ama baš ništa više od toga– napomenula je i nastavila:

I zapravo mi se čini da postoje dve Marije Šerifović. jedna prava, u mojoj koži i sa mojim glasom i karakterom. I druga, samo spolja slična, koja sa tom pravom nema nikakve veze. Ona služi za napade, klevete i neumorno tračaranje na njen račun.

-Ta druga, lažna Marija Šerifović nije predviđena da ima dušu i osećanja, jer je ona postala medijski džak za udaranje. Pa kako ko stigne da je oplete i lupi što jače i brutalnije, po mogućstvu ispod pojasa. Tako živimo uporedo ja i moja dvojnica, pod istim imenom i sličnim, a tako različitim načinom postojanja.

I tako bodu ti mađioničari i veštice tu lutku sa mojim likom i pokušavaju da nanesu što veću štetu. Ali o tome neće uspeti, jer ljubav mojih ljudi ne može da bude pobeđena. Neće uspeti u toj nameri, to vam ja garantujem. Ja, ona istinska i jedina i zauvek vaša Marija Šerifović – stoji u njenom saopštenju na Instagramu.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić