Login/Registracija

Katarina Grujić i Gobelja uživaju u čistom luksuzu: Otputovali u Tursku za šta su iskeširali basnoslovnu sumu novca

Nakon uspešno završene sezone, fudaber Marko Gobeljić i njegova supruga Katarina Grujić otputovali su na zasluženi odmor na kome uživaju i pune baterije za predstojeći period u kome Gobelji slede pripreme, a Kaći letnji nastupi kojih ima na pretek.

Par je odabrao atraktivnu destinaciju u Turskoj- Belek gde se opuštaju u jednom luksuznom rizirtu zajedno sa ćerkicom Katjom, a kako pišu domaći mediji za ovo putovanje kojim ujedno proslavljaju godišnjicu crkvenog venčanja iskeširali su 12.500 evra, a fudbaler kupio Grujićevoj skupoceni poklon.

Naručio je ogrlicu, narukvicu i minđuše koje je platio 700 evra. Kaća odavno želi nakit jednog brenda,  a nedavno je sa sestrom gledala na internetu šta imaju u ponudi i Marko je to zapazio. Kad joj je poklonio nakit, odmah ga je stavila u sef kako ga slučajno ne bi izgubila– rekao je izvor za Informer.

Kaća Grujić kaže za pomenuti medij da je oduševljena poklonima koje je dobila od supruga. 
Prelepo nam je, uživamo u suncu, moru, plaži, Katji i jednom u drugom. Ovaj odmor nam je bio preko potreban jer smo zbog svakodnevnih poslovnih obaveza jedva uspevali da se vidimo, a kamoli da kvalitetno provedemo zajedničko vreme poručuje pevačica iz Turske.

(Informer)

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.