Login/Registracija

Neverovatna ljubavna priča Tijane Dapčević ostavlja bez daha: „Milan i ja smo sudbinski povezani“ (VIDEO)

Pevačica Tijana Dapčević gostujući u emisiji „Bez Filtera sa Sarom-Miom“ otkrila je nepoznate detalje iz privatnog života koje do sada javnost nije znala.

Naime, ona je ispričala neverovatnu priču o odnosu sa suprugom Milanom sa kojim je već nekoliko godina u skladnom braku.

-Moja mama kada je bila devojka čitala je pripovetku Đure Jakšića „Neverna Tijana“ koja je bila u ljubavi sa Milanom. Ona je bila potručena, to se sve dešava u to vreme, otišla je iz svog mesta, a Milan umire za njom od tuge. Tada je mama rekla, ako budem ikada imla ćerku zvaće se Tijana. Mnogo godina kasnije kada je bila u sednom mesecu trudnoće, moj tata joj je kupio klavir. Ona kreće da farba taj klavir u belo i kupuje pozlaćena slova Tijana, tada nije znala da nosi devojčicu. Rodila sam se ja, a mnogo godina kasnije ja upoznajem Milana, tačnije 2000. godine – rekla je pevačica.

Posebno su interesantni detealji njene ljubavi sa Milanom, a svaki segment ove priče ostaviće bez daha sve one koji veruju u pravu ljubav. Kada se čuje njena priča, slobodno se može zaključiti da u životu ništa nije slučajno.

-Oficijalno sam njega upoznala tada, a kada sam imala šest godina, moja tetka koja je bila pedagogica u Somboru, bila je njemu pedagogica u školi. Ona je kopajući po nekim fotografijama pronašla sliku nas dvoje na Zlatiboru u onoj grupi kada se svi slikaju. Tu sam ja i Milan sa druge strane, tako da smo mi sudbinski povezani. Ništa apsolutno nije slučajno – zaključila je Tijana za Grand.

U videu pogledajte šta je još Tijana rekla pred našim kamerama.

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/yutube,
Autor: A.Milinković