Login/Registracija

Đani sa sinovima pokrenuo privatni biznis: „Sa srećom deco moja“ (FOTO)

Folker Radiša Trajković Đani prepoznatljiv je po pravljenju sjajne atmosfere na svojim nastupima, ali i po neposrednosti sa onima koji ga poznaju, a „familija“, kako zove sebi drage ljude, prilično je brojna. U moru obaveza Đani je oženio dvojicu sinova koji su u međuvremenu stali na noge i započeli svoj zajednički biznis u oblasti špedicije i transporta.

Nakon što su sve pripreme završene u vezi sa prostorom, registrovanjem firme i organizovanjem logistike, došao je i taj trenutak da šleper mladih Trajkovića krene na poslovni put.

-Konačno i moja deca da napune kamion! Naravno gorivom! Sa srećom deco moja! – čestitao je Đani svojim naslednicima pogađanje prvog ozbiljnijeg posla.

Nema srećnijih rodtelja nego onih koji vide kako su im deca uspešna, a tu su uvek za njih da ih podrže u prvim koracima, pa tako i Đani i Slađa drže fige Milošu i Marku Trajkoviću na biznisu koji su započeli.

Prethodno su se obojica sinova oženili, dobili porodice i skućili uz roditeljsku podršku, a sada je došao trenutak i da zakorače krupnim koracima u svet poslovanja.

Kod Trajkovića uvek inače ima povoda za slavlje, a osim prvog kamiona koji je napunjen benzinom, pre samo desetak dana oženili su mlađeg sina Marka, kada su upriličili svadbeno veselje za pamćenje u jednom prestoničkom hotelu, a ubrzo su Đani i Slađa proslavili i godišnjicu braka.

– 27 godina najveće ljubavi! Volim te najviše na svetu– napisao je javno pevač supruzi tada.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić