Pogledajte kako izgleda mentorska proba Marije Šerifović: „U finalu će biti jako čipavo i tesno“ (VIDEO)

marija proba

Ekipa Grand portala imala je danas ekskluzivnu priliku da prisustvuje mentorskoj probi Marije Šerifović. Pevačica nas je sačekala sa osmehom na licu, odmah je preuzela mikrofon i sama je počela razgovor sa takmičarima.

Danas smo se uverili da na njenim probama vlada dobra i opuštena atmosfera, a naše kamere zabeležile su svaki detalj razgovora sa takmičarima.

Capture 11

-Slučajno ste upali na ovu probu, vi trenutno gledate emisije koje su četvrtfinale ja bih rekla. Bila je jedna emisija, ostala je još jedna koja će ići sada u subotu. Devojke i ja sumiramo utiske iz tog kruga, tako da, što se mene tiče, nemam puno toga pametnog da kažem osim da sam jako uzbuđena što se ova sezona približila kraju. Bože i nebesa hvala vam, konačno. Jedino mogu da zamolim sve ljude nevezano od mojih kandidata da svoje favorite u finalu podrže i glasaju u što većem broju. Ja negde imam utisak da će ove godine da bude jako čipavo i jako tesno -rekla je Marija na samom početku.

Nakon toga, naša koleginica Mara počela je razgovor sa svojim takmičarkama, a pitanje koje je postavila Maji Jevtić nasmejalo je sve do suza.

Capture 12

-Kako si uspela da otpevaš pesmu „Bato“, a da ti ne pukne vodenjak? – upitala je mentorka, a Maja je odmah odgovorila:

-To smo baš komentarisali, prosto ne znam i ne mogu to da ti objasnim. Bila sam sigurna da se neću poroditi, zato sam dala gas.

Capture 25

Nakon toga, Marija je imala i jednu molbu za Majinu bebu pa je prišla stomaku i šapnula poruku koja će iznenaditi sve.

-Slušaj, mama ti je jedna jako hrabra žena da znaš. Ja te kao njena mentorka molim samo nemoj da poželiš da budeš pevač ili pevačica, eto toliko – našalila se Marija.

beba 1

Kada je u pitanju Amna Jusić, mentorka je za nju imala jedno ozbiljno pitanje, pa je priča otišla u nekom drugom smeru.

-Nemam tebe šta puno da pitam, osim toga koliko si spremna sada da se žrtvuješ i koliko si spremna da nas sada iznenadiš, da se konačno desi ono šta ja iz kruga u krug željno očekujem? – rekla je pevačica, dok je Amna odmah imala spreman odgovor:

-Sada ću da pokidam! Došlo vreme nakon sedam krugova da pokidam.

Capture 13

Beloruskinja Ksenija Tanu priznala je da nije očekivala ovakav uspeh u „Zvezdama Granda“. Kako je rekla svojoj mentorki, cilj prijave bila je zabava, a ovaj uspeh je za nju bio savim neočekivan.

-Ja nisam verovala da ću doći u prvi krug uopšte, ovo je samo bila slučajnost. Ja sam poslala prijavu samo zbog zabave, napisala sam da ne znam jezik, ne znam ništa samo znam da pevam. Mnogo srećna zbog ovog uspeha zaista – rekla je Ksenija kroz smeh.

Capture 14

Nakon ovih reči, Marija se posebno zahvalila Kseniji, ali i svim ljudima koji su je podržali. Kako je istakla, ona nije znala jezik, ali je uspela svojim radom i trudom da pokaže sav raskošni talenat koji poseduje.

-Želim da se zahvalim svim ljudima koji podržavaju Kseniju, nije lako imati takmičara koji ne govori srpski jezik, koji nije iz naše dobi i geografije. Jedna stvar me je baš iznenadila, videla sam i kolege neke moje i prijatelji, poznanici jako vole Kseniju. Ovo možda nije dobro što govorim na televiziji, ali to što si ti ovde kao da si pala sa Marsa, to je tvoja najveća prednost. Ti si ovde došla da se zabaviš, a kad izađeš na binu, ti se ne bojiš nikoga i to je tvoja najveća prednost. Na tebe sam užasno ponosna – kazala je Marija.

Capture 17

Našim kamerama nije promaklo to da su Hamza Gušić i Martina Jozinović malo zakasnili na probu. Uhvatili smo ih u momentu kada su trčali uz stepenike ka studiju u kojem se čas održava, a uspeli su da promaše sprat i vrata.

Capture 18

Kako izgleda jedan mentorski čas sa Marijom Šerifović pogledajte u videu ispod.

PROČITAJTE I:

Foto: youtube/GrandOnline,
Autor: A.Milinković