Login/Registracija

„Šta mi je ovo trebalo?!“, Nejra i Eki priznali ko vuče konce, pa zakukali: „Nadam se da ćemo izdržati“ (VIDEO)

Ove subote Nejra i Eki uspeli su da pomere granice na sceni „Zvezda Granda“ neverovatnim nastupom koji je žiri bacio u potpuni trans.

S obzirom da su prošli put iz Grandovog studija izašli nezadovoljni, sada su dali sve od sebe da briljiraju, a uspeh pripisuju napornim vežbama i tome što ovoga puta nisu imali tremu.

-Cilj nam je bio da odemo na nivo više za razliku od prošlog kruga u kome baš nismo bili zadovoljni, a to smo i postigli- ponosno je istakla Nejra za Grand.

Osim neverovatnog iskustva, „Zvezde Granda“ donele su im veliku slavu te ne kriju da su se njihovi životi zahvaljujući najpopularnijem muzičkom takmičenju i te kako promenili.

-Mnogo toga se promenilo (smeh). Imamo puno više nastupa, ljudi nas prepoznaju i podžravaju. Mada ima i ovih negativnih komentara, ali i to je dobro- istakao je Eki, a Nejra je otkrila i negativne strane koje ova profesija sa sobom nosi.

-Umorniji smo i manje strpljivi, svašta nešto. Sve funkcioniše ubrzanim tempom i teško nam je jer živimo na različitim lokacijama, ali se nadam da ćemo uspeti da izdržimo do kraja kako treba- rekla je Nejra za Grand.

Iako žele da se pokažu u najboljem svetlu i prikažu sve ono što velika scena zahteva, brat i sestra ne kriju da je pred njima često teška borba.

-Prepuštamo situaciji sve, neka bude kako bude. Ne možemo da očekujemo od sebe da izlazimo iz te neke komfor zone iako smo izašli previše, više nego što treba. Onoliko koliko možemo ponudimo, ne opterećujemo se toliko iako podsvest radi svoje, logično- objasnila je takmičarka.

„Šta mi je ovo trebalo?“ često je pitanje koje sebi postavljaju takmičari „Zvezda Granda“ tokom višemesečne borbe koja je često veoma teška i naporna, a to nije zaobišlo ni Nejru i Ekija.

-(smeh) Zapitali smo se par puta, ali ubrzo shvatimo da nam sve ovo jeste trebalo u životu. Što se mene tiče ovo je pozitivno iskustvo- rekao je Eki priznajući da su im glasovi žirija najveća snaga i motivacija da nastave dalje u teškim trenucima.

-Najbolja snaga su svih šest glasova koje smo dobili! Mislimo da ćemo razvaliti i da ćemo biti najbolji- odgovorio je kao iz topa.

A ko vuče konce u smislu karijere i pevačke budućnosti, Nejra ili Eki, saznajte u videu ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović/ A. Dačić