Valentin Milanov oduševio sve, pa zbunio Dejana Matića: „Mislio sam da ćeš reći nedostaje mi četvrti krug“

IMG 9870

Biznismena iz Severne Makedonije Valentina Milanova (54) publika je upoznala i zavolela u osmoj sezoni takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“,

On u je dva kruga već pokazao zbog čega je baš ovakav pevač falio ovom takmičenju. Nakon nastupa u prvom krugu publika ga je prozvala i Frenk Sinatra iz Makedonije, a mnogi mu već predviđaju veliku karijeru.

-Danas radim kao menadžer u jednoj jako uspešnoj firmi, ostišao sam malo u sport, takođe sam pokrenuo i privatnu firmu koja se bavi proizvodnjom sušenog povrća – kazao je on i otkrio šta je bio najveći motiv da se prijavi za ovaj šou:

-Došao sam ove da učinim nešto za sebe, nešto korisno kako da kažem da ovo bude za moju dušu – rekao je Valentin.

IMG 9873

Kada je izašao na Granovu scenu, a na pitanje članice žirija Jasne Gospić koju muziku najviše voli da peva i gde se pronalazi veteran nije imao odgovor. Rekao je da je muzika njegov život i da je predsnost to što voli sve muzičke žandrove, ali je na kraju priznao da su mu pop i džez najbliži muzički pravci.

Za pojavljivanje u trećem krugu Valenti je odabrao pesmu Olivela Dragojevića „Nedostaješ mi ti“, a svojom energijom je razdrmao sve u studiju i kraj malih ekrana.

0A0A9945

Kada je zavšio sa nastupom Dragana Katić je uptala takmičara da li mu nešto nedostaje, on je odgovorio odrično, a Dejan Matić se odmah našalio.

-Ja sam mislio da ćeš reći nedostaje mi četvrti krug. (Smeh). Odlično je ovo bilo, izabrao si ono u čemu najbolje plivaš – rekao je Dejan.

-Energija je bila fantastična stvarno, olično. Ovo je inače jedna od mojih omiljenih Oliverovih pesama. Pre svega puno energije, žara, snage, svaka čast – dodala je Jasna.

-Ovo je igrom slučaja moja omiljena pesma iz mladosti i to zbog moje sestre koja je deset godina starija od mene. Mi smo tada slušali neku drugu muziku i onda sam ja spoznao muziku Olivera Dragojevića. Ta pesma nije u to vreme bila prisutna, a onda je na neki čudan način kupila mene, pa neku moju ekipu i onda je to postalo viralno. Hvala ti pre svega što si nas podsetio na ovu pesmu i nadam se da će se ovde sada češće svirati – zaključio je Mare.

IMG 9899

U revijalnom delu Valentin je otpevao duet sa Vanjom Mijatović. Pesmom „Stranac u noći“ su dodatno raznežili sve u studiju, a publika iz je ispratila sa scene velikim aplauzom.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković