Login/Registracija

Ivana Dimkovski otkrila da ima i opciju B: „Nadam se da mi nikada neće zatrebati“ (VIDEO)

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Ivana Dimkoviski otkrila je da je postala zavisnik od narodne muzike. Pevačica koja je sa svega 16 godina imala zapaženo učešće u popularnom takmičenju otkrila je da su narodnjaci njena pasija.

-Otkako sam stala na scenu Granda zavolela sam narodnjake. Provuče se tu ponekad i neka pop ili strana pesma, ai narodnjaci su moj prvi izbor – rekla je Ivana za Grand.

Mlada pevačica kaže i da se uz narodnu muziku dobijaju i veći bakšiši.

-Zna se da su uz narodnjake veći bakšiši. U principu zavisi od veselja. Mene su spominjali da sam uzela dobar bakšiš, ne bih otkrivala cifru, ali sam zadovoljna – rekla je Ivana i otkrila da najviše novca od zarade troši na garderobu i šminku.

Pevačici je porodica podržavala sve vreme.

-Od početka su i mamam i tata i brat uz mene i podržavaju me još od prvih koraka – priznala je Ivana i otkrila i da studira.

-Studiram turizam i jako mi je zanimljivo. Iako mislim da mi nikada neće zatrebati u životu, smatram da uvek treba da postoji i opcija B u životu – iskrena je.

U prvoj sezoni mentor joj je bila Jelena Karleuša, u drugoj Đorđe David i sa ove vremenske distance ona skuplja znanja od oba mentora.

-Ne bih mogla da ih razdvajam zaista, svako je poseban i svojstven na svoj način.  Od Jelene i Đorđa sam naučila dosta, nesebično su me savetovali i znam da će mi ta iskustva značiti kroz dalji tok moje karijere. Ja ću se truditi da opravdam njihovo poverenje – rekla je Ivana koja je nedavno objavila svoju prvu pesmu pod nazivom „Zavisna“.

Razgovor sa Ivanom Dimkovski pogledajte u videu.

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić