Prvi nastup, pa desetka: Branko Vujičić pokidao Šabana: „Deluje lagano, ali to je zahtevna pesma“, poručio Mare

IMG 9657

Kragujevčanin Branko Vujičić imao je čast da otvori večerašnju emisiju i nastupi prvi.

Kada je izašao na scenu Mare ga je upitao da li radi više nego ranije, na šta je on pozitivno odgovorio, međutim nije delovao previše pričljivo kada ga je predsenik žirija upitao šta će večeras pevati.

IMG 9653

Branko je otkrio kako je u pitanju pesma „Avantura“ od Šabana Šaulića, a Žika ga je podržao da se opusti i oraspoloži i da ne odgovara kao da je na suđenju.

Njegov nastup ispraćen je aplauzom, a prvi je reč dobio Dejan Matić koja ga je upitao da li sam bira pesme, na šta je veteran potvrdno odgovorio.

IMG 9670

Dobar ti je izbor. To si ti, tu odlično plivaš. Da bi utisak bio kompletan falilo mi je malo vedrine u tvom nastupu, ostalo je sve super– dao je svoj komentar Matić.

Meni se ovo jako svidelo. Ja bih rekla da je ovo za 10 i mislim da vam leži ova pesma, bili ste odlični– poručila mu je Jasna Gospić, a pohvalama se pridružio i glavni sudija.

Tačno znam na šta ti je Deki ukazao, to je malo osmeha gde sama pesma traži, ali ona je zahtevna iako deluje lagano i meni si između 9 i 10, ali neka bude mala desetka– rekao je Mare.

IMG 9688

U revijalnom delu mu se pridružila Sandra Mladenović i zajedno su izveli numeru „Ja imam nekog, a ti si sam“, a dok su izvodili ovaj hit Vanja Mijatović je oduševljeno prokomentarisala sa Žikom kaku odlični u ovom duetu.

I mala Sandra i mali Branko su odlični, kidaju– rekla je Mijatovićeva.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić