Login/Registracija

Branka zapevala sa Dejanom, on joj poručio: „To ti je dobar izbor“

U trećem krugu muzičkog šou programa „Nikad nije kasno“ zasluženo je svoje mesto obezbedila i šarmantna crvenokosa Branka Kolarov (42).

Ova Novosađanka potiče iz muzičke porodice, a pevanjem se bavi od najranijeg detinjstva. Sama ističe da je ponekad bila malo lenja, pa se nije dovoljno borila da ostavri sve o čemu je sanjala, a kao je prethodno istakla smatra da je upravo sada konačno došlo njenih pet minuta i da je vreme da ostavri sve svoje snove.

Svojom pojavom i stajlingom opet je zasenila sve, dok je njena neverovatna priča o borbi za potomstvo mnogima naterala suze na oči. Branka ili kako je mnogi zovu Bebika je majka preslatih trojki, srećna i ispunjena žena, a večeras je na veliko sceni zapevala pesmu „Dobro jutro lepi moj“, a veteranka je otkrila i da je nakon nastupa u emisiji dobila pregršt komplimenata na račun svog pevanja, ali i izgleda.

Nakon štoje izvela čuveni Bekutin hit, Dragana Katić prišla je veteranki i rekla:

Moram da vam šapnem da mi je Isak rekao: „U što dobro pjeva“ – kazala je voditeljka, a onda je predsednik žirija prokomentarisao veterankin nastup.

Branka je krenula ovim putem veoma sigurno. Moram da kažem da jako volim ovu pesmu, ovo si otpevala potpuno drugačije u odnosu na to kao je peva Ana Bekuta. Nije se Bekuta ni nazirala, ali si svojom interpretacijom uspela da napraviš da se i meni dopadne – objasnio je Mare, dok je Jasna Gospić veteranki udelila pregršt komplimenata na račun fizičkog izgleda:

Najpre bih ponovila ono što je Mare već rekao. Branka, izgledaš zaista božanstveno. Ova pesma ti lepo stoji baš kao i ta haljina, čini mi se da je ovo neki tvoj muzički pravac, a tako dobro pevaš da je sve zaista fantastično.

Dejan Matić je istakao da je upućen u Brankin rad i da je i ranije slušao njene muzičke interpretcije.

Branka pratio sam emisiju u kojoj si pevala: „Kog da ljubim posle tebe“ i oduševio sam se izborom, to si zaista ti. Apsolutno si to ponovila i večeras, ti izgeldane ne grešiš puno u životu, uvek pravi izbor – rekao je pevač, na šta je Branka odgovorila:

Verovatno sam grešila ranije, zato sam i dočekala ovu emisiju.

Večeras je u revijalnom delu Branka zapevala sa Dejanom Matićem pesmu „Muzika“, a Matić se našalio

I to ti je dobar izbor – zaključio je pevač.

Izvođenje ove pesme oduševilo je goste, ali i publiku u studiju.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk