Frenk Sinatra iz Makedonije BACIO žiri u TRANS: „Ti sigurno možeš da uspeš i u Njujorku“

0A0A1997

Još od svoje treće godine šarmanti preduzetnik iz Velesa, Valentin Milanov (53) znao je da je njegova najveća životna ljubav muzika.

Kao dete je već bio glavni zabavljač u delu grada u kome je živeo, a svoj muzički put nastavio je da gradi kroz školovanje i učestvovanje u raznim horovima i muzičkim sekcijama. Prvi veliki nastup imao je u bendu sa kojim je nastupao kao vojnik.

-Imao sam prvi bend kao srednjoškolac, a onda sam nastavio kao vojnik kada sam služio u JNA. Tada smo imali strašno dobar bend i odlične muzičare – kaže na početku veteran.

Iako je muzika njegova velika ljubav, životni put ga je odveo na neku drugu stranu, pa danas radi kao menadžer veleprodaje, predsednik je odbojkaškog kluba iz Velesa, a pokrenuo je i privatni biznis koji mu je zaokupio svu pažnju.

0A0A1991

Takmičar najčešće voli da zapeva u krugu porodice i prijatelja, jer se tu najbolje oseća, a pojavljivanjem u šou „Nikad nije kasno“ želi da ga publika širom sveta boje upozna i da uradi nešto lepo za svoju dušu.

-Danas radim kao menadžer u jednoj jako uspešnoj firmi, ostišao sam malo u sport, takođe sam pokrenuo i privatnu firmu koja se bavi proizvodnjom sušenog povrća. Došao sam ove da učinim nešto za sebe, kako da kažem da ovo bude za moju dušu – rekao je Valentin.

Svojim šarmom i stajlingom zasenio je sve čim je izašao na veliku Grandovu scenu, a žiri i publiku je posebno dotakao izbor pesme „Njujork, Njujork“ , koju je veteran posvetio ćerki koja živi u Americi, a Žika se odmah našalio kada je čuo izbor pesme.

-Evo jedna domaća izvorna pesma Frenk Sinatre.

Maestralnom intrepretacijom je oduševio i publiku i stručni žiri koji je pomno pratio svaki stih koji je veteran otpevao, a sve to su ispratili i velikim aplauzom, a neki su i zaplesali uz čuveni hit.

0A0A1997 1

-Ovo je toliko zahtevno, teško, a toliko poznato i ovavezujuće. Pitala sam se kako će on to da izvede, ipak je Sinatra domaći zadatak za sve. Odlično si ovo izveo, imaš divnu boju glasa. Sa ovim si se odlično izborio, bravo i za okrestar – rekla je Neda Ukraden, a odmah se nadovezao glumac Stefan Buzurović koji nije mogao da sakrije oduševljenje:

NEDA UKRADEN NNK SNIMANJE 30092022 FOTO MUNJA 10 ok

-Valentine, ti si mene kupio od samog starta. Prvo, ja sam veliki ljubitelj dvorednih sakoa, drugo, tašta mi je Makedonka i treće imam puno prijatelja tamo. Zatim izbor pesme, ja mislim da ti možeš da uspeš i u Njujorku.

Svoj utisak je na kraju izneo i naš premijer Mare, koji je jedini primetio da je Valentin imao malu tremu koju je pokušao da sakrije.

STEFAN BUZUROVIC NNK SNIMANJE 30092022 FOTO MUNJA 14 ok 2

-Moram ti reći da je ovo bio ozbiljan zadatak i za tebe i za orekestar. Najteže delove pesme si pevao najbolje, što je sigurno znak da si imao malu tremu. Ja jedva čekam da vidim kako ta tvoja boja zvuči u nekom drugom žanru.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković