Login/Registracija

Pevačicu zvali Brena, a razlog je za nevericu: „Skinem jaknu i mikrofon je moj“

Aleksandra Stanisavljević (42) iz Beograda iz kruga u krug šoua „Nikad nije kasno“ iznenađuje publiku kako svojom podrškom, sinom Vukom, tako i iskrenim priznanjem i zahtevnim repertoarom koji bira u takmičenju.

To je i u trećem kolu ponovo pokazala priznavši da više nikad neće praviti pauzu u muzici duže od šest dana.

-Želela sam da se bavim organizacijom proslava i svadbi, ali eto želim da vratim muziku u svoj život. Možda je ova emisija prilika da se vratim na velika vrata -istakla je takmičarka u prvom pojavljivanju, pa otkrila kako je dobila nadimak na svirkama.

Iz milošte su me zvali Brena jer sam na svirke dolazila u minut do dvanaest. Sve me je čekalo namešteno, mkj mikrofon, stalak, moji tekstovi… Ja samo dođem, skinem jaknu i mikrofon je moj – prisetila se takmičarka.

U trećem krugu se predstavila pesmom „Ljubim te pesmama“ Ekstra Nene, što je očigledno bio pun pogodak jer ju je žiri obasipao komplimentima.

-Birate ljubavne pesme, ali teške -konstatovala je voditeljka Dragana Katić, a sa njom se složio i žiri.

Jasni Gospić se dopala Aleksandrina boja glasa, a njen nastup ocenila je kao odličan.

-Ona jednostavno zna koje joj pesme odgovaraju i iz emisije u emisju to overeava svojim interpretacijama. Ova pesma u meni budi čudne emocije, s jedne strane muzički je jako volim, kao i autore ali me uvek me vraća u to vreme, početak nekog haosa u koji smo svi ušli kao neka bivša država, poslednja Evrovozija. Uspela si da sve te emocije probudiš i svaka ti čast na tome – prokomentarisao je Saša Milošević Mare, a zatim je upitao gde je njen sin Vuk.

-U publici je- odgovorila je takmičarka, a Žika Jakšić ga odmah izveo na scenu.

-Fali mi podrška za ove devojke, ne možemo Isak i ja da se izborimo – našalio se Jakšić, dok je Dejan Matić imao molbu za njegovu majku.

Molim te da više ne praviš pauzu ni šest dana, a kamoli šest godina – poručio je Matić, a takmičarka odgovorila da više neće stati.

U revijalnom delu takmičenja Aleksandra je imala pevačku podršku Isaka Šabanovića sa kojim je izvela pesmu „Princeza“, a nakon maestralnog duela njen sinčin izašao je na scenu da im čestita.

-Vuk dođe i odmah napravi šou – našalila se voditeljka.

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić