Login/Registracija

Radoš Bajić izazvao lavinu emocija objavom na Instagramu, spomenuvši preminule velikane glumišta: „I tako…“ (FOTO)

Foto: Instagram rados.bajic.officialpage

Glumac i reditelj jedne od najgledanijih i najrepriziranijih TV serija „Selo gori, a baba se češlja“, Radoš Bajić objavio je setnu fotografiju iz sela u kojem je sniman jedan od najvoljenijih domaćih projekata.

Bajić se sada vratio u selo u kom je snimao, a kako kaže, od tada je prošlo 17 godina.

On je posetio baku koja je bila tu za njih dok su snimali, a sada je objavio fotografiju sa njom uz emotivan opis.

– I tako… Odlasci su tužni, a ponovni susreti setni, nostalgični i emotivni. Posle 17 godina od početka i 7 od završetka snimanja “Selo gori” – danas sam ponovo obišao svoju kuću u Petlovcu, to jest u selu Kukljin nedaleko od Kruševca. Nema više Mande, nema Žote i sudije Velibora, nema Dragojla, ni Đode, ni inspektora Kečića, ni Mitra iz Dubiča – ali je sećanje na njih živo i nezaboravno – započeo je on u svojoj objavi i dodao:

– Nema ni našeg domaćina Rake Petrovića, ni njegovog sina Radeta…Tuga… Dočekala me naša Cana, koja nas je za deceniju snimanja stotinama puta gostila sa najboljim krofnama, mekikama i gibanicom…Uz poneku suzu dok me ispraćala rekla je: “Dođite, dođite svi…” O tome sta sam joj odgovorio – drugi put… – napisao je Radoš Bajić u opisu fotografije.

Popularni Radašin nedavno se takođe emotivnom objavom oprostio od oca Miloša Bajić, koji je preminuo početkom februara u 93. godini. 

– U noći 7. februara u 22.24 časova u 93. godini života upokojio se i otišao u rajsko naselje moj stvoritelj, seljak, čovek blagosti, dobrote i ljubavi – Milos Mirka Bajic. U ime snahe Milene, unuka Nedeljka, unuke Jelene, zeta Predraga, snahe Ivone, praunuka Sofije, Lenke, Aleksandra, Filipa – i moje, neka mu je večna slava i neizmerno hvala – napisao je tada glumac.

Foto: Instagram rados.bajic.officialpage,
Autor: A.Dačić