Evo kako trudna Sanja Kužet provodi dane, jedna stvar je obavezna (VIDEO)

Nakon što je objavila da se povlači sa scene zbog blagoslovenog stanja, voditeljka Sanja Kužet pokazala je kako provodi najlepše dane.

Sanja je rešila da trudnoću provede u prirodu uživajući u miru i iščekivanju bebca.

SANJA KUZET ZG SNIMANJE 07112023 FOTO FILIP 24 ok 1

I pre trudnoće, lepa voditeljka trudila se da što više boravi u prirodi, a to čini i sada, samo intenzivnije.

-Važno je da se ponekad odvojimo od svih obaveza i dozvolimo sebi dan za regeneraciju i vraćanje energije. Dan samo za muziku i ples, omiljenu seriju, dopisivanje i bezbrižno ležanje- poručila je Sanja pre nekoliko dana.

Zbog toga je ponovo otišla na planinu gde uživa u miru i svežem vazduhu, što je i pokazala na društvenim mrežama.

sanja kuzet

Podsetimo, Sanju Kužet u „Zvezdama Granda“ zamenila je Ana Sević koja je pred Grandovim kamerama progovorila o povratku na scenu na kojoj je i započela svoju karijeru.

Prošlo je deset godina od kada sam na ovoj sceni stajala kao voditeljka „Zvezda Granda“ i pet godina „Neke nove klince“ tako da je s jedne strane mnogo godina, a s druge kao da je bilo juče– rekla je Ana za Grand i otkrila da li se čula sa Sanjom Kužet.

Nismo se čule. Čestitala sam joj naravno kada sam čula da stiže još jedna bebica i mnogo mi je drago zbog toga. Sanja je divna žena i drago mi je što je ostvarena na svim frontovima. Želim joj da uživa u svojoj trudnoći i da joj kažem da je „Zvezde Granda“ ostavila u sigurnim rukama.

0A0A8967 e1708421424578 768x563 1

BONUS VIDEO: Intervju Ane Sević

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović/Instagram,
Autor: J. Jović