„Onaj ko nije dobar sa mnom je lud“ Mirza Selimović slavi 10 godina karijere, progovorio o „Zvezdama Granda“ i kolegama: „Teško je biti srećan u nesrećnom društvu“ (VIDEO)

IMG 20240226 WA0025

Talentovani pevač i pobednik „Zvezda Granda“ Mirza Selimović večeras je organizovao promociju četvrog po redu albuma u karijeri na kojoj su se pojavili brojni pripadnici estrade.

Pevač je pred Grandovim kamerama sumirao utiske i otkrio da pored albuma, slavi i 10 godina od pobede u „Zvezdama Granda“.

-Izbacio sam četiri albuma, ali deset godina je jubilej, pa da predstavim na ovaj način i solističkim koncertom – rekao je Mirza, a zatim otkrio koga prvo pita za mišljenje kada je reč o pesmama.

-Puštam saradnicima, prijateljima, dosta kolega, čisto da čujem mišljenja, mada teško je mene poljujati. Ako mi se sviđa nešto, ja guram to-istakao je pobednik.

Untitled 78

Poznat po svom neverovatnom talentu, Mirza se izdvaja i kao jedan od retkih pevača koji nema nijednu mrlju u svojoj karijeri.

-Drago mi je, ja sam zaista sa svima dobar. Stvarno nisam nikada gledao nekog sa nekim prezirom ili ljubomorom. Sa svima sam dobar stvarno. Onaj ko nije dobar sa mnom je lud. Bjelogrlić je rekao jednu dobru stvar, a to je „Teško je biti srećan u nesrećnom društvu“. Kad vidite da stvari ne funkcionišu oko nas, neke stvari koje nisu baš kako treba, to me poljulja. Ali šta znam, gledam na stvari pozitivno – ispričao je i dodao:

-Bilo je svega naravno, samo što sam ja neke stvari ostavio za sebe. Uvek ima nešto, ovaj posao nosi to normalno. Sasvim je normalno imati neke nesuglasice sa kolegama, sa saradnicima, nije to nenormalno ništa. U suštini sa 99% njih sam dobar.

Untitled 79

Mirza Selimović je nakon pobede u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ izgradio uspešnu karijeru, pevač je istakao šta misli o onima koji tu priliku nisu iskoristili.

-To je individualno, kakav ko put ima, kako vidi stvari. Ja sam pobedio u „Zvezdama Granda“, ali znao sam da tek prava borba kreće kasnije. Imao sam sreću da sretnem prave ljude, da se okružim dobrom energijom, da se dese prave pesme i to je to u suštini. Sve pesme su mi se desile slučajno. Tako da nikad ništa nisam forsirao, možda je to neki recept. Samo treba biti čvrst, ostati svoj, normalan u celoj toj priči – istakao je pevač za Grand.

Untitled 80

Ceo intervju sa Mirzom pogledajte u intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: printscreen,
Autor: K. Marković / A. Dačić