„Vikao je da se sklone“ Ana Sević otkrila da li je njena porodica gledala „Zvezde Granda“ i priznala ko je BOJKOTUJE (VIDEO)

Voditeljka i pevačica, Ana Sević, pojavila se večeras na promociji novog albuma Mirze Selimovića i tom prilikom za Grand sumirala utiske nakon prve emitovane emisije „Zvezda Granda“.

Ona je u razgovoru za Grand priznala da je prvi put u svojoj karijeri gledala emisiju koju vodi, a otkrila je i kako su na „Zvezde Granda“ reagovala njena deca i suprug.

Gledala sam ove subote emisiju koju sam radila, inače nikad ranije nisam pogledala nijednu emisije koje sam radila. Na snimanju je bilo divno, divan je bio osećaj. Stvarno sam se osećala kao kod svoje kuće- rekla je Ana i dodala:

-Za mene je to bila velika promena, pogotovo posle korone kada smo sedeli kod kuće. Za te četiri godine sam rodila dvoje dece i zato je za mene velika promena. Izašla sam iz zone svog komfora, uljuljkala sam se u toj nekoj porodičnoj atmosferi.

ana sevic o zvezdama granda

Ana je otkrila i da li su je deca gledala u subotu, kada se emitovala prva epizoda koju vodi od kad je Sanja Kužet otišla na porodiljsko bolovanje.

Svi su me gledali, mnogo im je bilo čudno jer ja moju decu ne upućujem u svoj posao, niti su me ikada gledali u nekoj emisiji. Sin je gledao malo u mene, pa malo u TV i kad neko peva, vikao je „Neka se sklone (prim.aut. takmičari), mama“ (smeh), hteo je da vidi mamu. Sena je opet tip deteta koji te kulira maksimalno i onda je krajem oka gledala u mene, nikako joj nije odgovaralo što nisam bila kući i što sam bila odsutna. Malo me je bojkotovala – ispričala je Ana za Grand i otkrila da se i njenom suprugu dopalo kako vodi najgledaniji TV format.

-Imali smo premijeru u kući, svima je bilo lepo, imali smo i goste, onda mi je on u jednom trenutku rekao da mora na miru da pogleda, da mora da vrati emisiju, da detaljno vidi– istakla je Ana koja je priznala i da li je suprug kritičan kada je reč o njenom poslu.

Screenshot 20240226 202953 Gallery

Nikada u životu, od njega dobijam samo podršku. On uvek govori da je sve savršeno, da savršeno izgledam, da sam savršeno nasmejana– ponosni je izjavila pa otkrila da li sebi nešto zamera.

-Ja sam osoba koji je teški perfekcionista, zato i ne volim da radim stvari iza kojih ne mogu da stojim sto posto. Dešavalo se i to, ali svakako biram da radim ono što volim i iza čega mogu da stojim. Naravno, u šou programu koji traje 4 sati i mnogo više na snimanju, sigurno da se potkrade neka greška, ali to se dešava svima čak i svetski poznatim voditeljima- zaključila je Ana.

ANA SEVIC ZG SNIMANJE 19022024 FOTO MUNJA 5 ok

BONUS VIDEO: Ana Sević intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Dačić/Pantelić,
Autor: I. Ankić/A.Dačić