Ana Sević uputila posebnu poruku Sanji Kužet, pa progovorila o honoraru: „Ne treba niko da ulazi u moj novčanik“ (VIDEO)

Ana Sević vratila se u „Zvezde Granda“ kao voditeljka najpopularnijeg reginalnog muzičkog takmičenja gde je zamenila Sanju Kužet koja je u blagoslovenom stanju i za koju ima posebnu poruku.

Ana je u razgovoru za Grand otkrila koji će lični pečat ostaviti na velikoj Grandovoj sceni, i priznala koliko emotivno sve ovo doživljava.

-Prošlo je deset godina od kada sam na ovoj sceni stajala kao voditeljka „Zvezda Granda“ i pet godina „Neke nove klince“ tako da je s jedne strane mnogo godina, a s druge kao da je bilo juče – rekla je Ana.

ANA SEVIC 7
Foto: Z.K.Munja

Nova „stara“ voditeljka najpopularnijeg muzičkog takmičenja otkrila je i šta se sve dogodilo u proteklom periodu.

-Svašta se dogodilo! Za tih deset godina sam Boga mi mnogo toga stigla da uradim, ali ono što mi je najvažnije jeste da imam svoje troje dece. Od kraja šoua „Neki novi klinci“ do danas moja porodica je uvećana za dva mlada člana i to je moj najveći uspeh – priznala je Ana.

Ana Sević: „Saša Popović je imao druge planove za mene“

Ana je ispričala i kako je reagovala kada je dobila poziv od Saše Popovića da se ponovo nađe u ulozi voditeljke „Zvezda Granda“.

-Iskreno uopšte nisam planirala još uvek da se vraćam. Imala sam raznorazne ponude ali nekako ništa mi nije bilo ono pršavo. Ali zaista kada me je Saša pozvao i rekao mi: „Ej, slušaj. Tako stoje stvari. Ja mislim da samo ti to možeš da radiš“ jednostavno to je bilo to. Zato što su „Zvezde Granda“ za mene ne samo emotivno bitne na svaki mogući način, jer su one bile ogromna prekretnica u mom životu. Ja sam se takmičila, potom sam vodila dve sezone. Mogu da kažem slobodno da su mi „Zvezde Granda“ promenile život. Samim tim osećam i neku vrstu odgovornosti da budem tu za sve – ispričala je Ana.

ana sević zvezde granda
Foto: Z.K.Munja

Sevićeva je ispričala i kakva je bila reakcija njenog supruga Danijela Nedeljkovića kada mu je saopštila da će se ponovo naći na sceni u ulozi voditeljke popularnog takmičenja.

-Oduševio se. On mnogo voli kada ja ili snimam pesme ili radim bilo šta u vezi sa medijima. On zna u stvari koliko ja to volim i koliko uživam u tome. Ali malo sam se uljuljkala sa dvoje dece. Nisam još kao što sam rekla planirala da se vratim na scenu ali Saša Popović je imao druge planove za mene – naglasila je Ana i dodala da će joj sada posebno značliti briga supruga oko porodične organizacije sa naslednicima:

-Suprug je tu. Nas dvoje smo tim koji je 24 časa sa svojom decom. On je sa njima, bake će „uleteti“ kada zagusti“ i to je to.

ana sević poruka
Foto: Z.K.Munja

Ana Sević: „Nije ni vreme ni mesto da se ulazi u bilo čiji novčanik“

Ana je progovorila i o visini honorara koji je dobila za svoje angažovanje, a u javnosti se spekuliše o ciframa od 2.500 do čak 5.000 evra.

-Nikada nisam komentarisala ništa u vezi sa finansijama pa će tako biti i sada. Mislim da nije ni vreme ni mesto da se ulazi u bilo čiji novčanik. Kako ja ne ulazim u tuđe novčanike tako ne treba niko ni u moj – rekla je Ana.

0A0A0278

Ana je otkrila i koliko joj je bilo potrebno da se pripremi za vođenje nastavka ove sezone, s obzirom da su se pravila promenila u odnosu na vreme kada je ona vodila ovaj TV format.

-Dosta ima noviteta, uhodavaću se usput, ali ono što je najbitnije i što je moj glavni motiv jeste muzika, mene to pokreće. Biće to sve super i radujem se, kao i svim promenama. I sami znate da Sale menja pravila iz nedelje u nedelju – rekla je Ana.

Ana Sević poslala poruku Sanji Kužet

Ona je otkrila i da li se čula sa dojučerašnjom voditeljkom „Zvezda Granda“ Sanjom Kužet.

-Nismo se čule. Čestitala sam joj naravno kada sam čula da stiže još jedna bebica i mnogo mi je drago zbog toga. Sanja je divna žena i drago mi je što je ostvarena na svim frontovima. Želim joj da uživa u svojoj trudnoći i da joj kažem da je „Zvezde Granda“ ostavila u sigurnim rukama – poručila je Ana i dodala da će se verovatno čuti sa Sanjom u narednom periodu.

ana sević neki novi klinci
Foto: Z.K.Munja

Ana Sević: „Ja ću doneti sebe“

Ana važi za velikog profesionalca a nedavno je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ Dejan MiIićević podsetio sve na ovu njenu osobinu kada je bila akter u spotu Saše Matića za pesmu „Noći u Sibiru“ koji je sniman na neverovatnih minus 27 stepeni.

-I mene je podsetio, priznajem, na taj period. Toliko sam se smejala kada sam videla tu njegovu izjavu jer čovek nekako zaboravi. Toliko stvari se desi u životu da zaboraviš na tako neke stvari koje su fenomenalne. To je bilo jedno divno iskustvo i kako je rekao Dejan da je meni zauvek zahvalan na tome i ja sam njenu zauvek zahvalna što smo realizovali tako divan spot koji će ući u anale jer je stvarno fenomenalan – ispričala je Ana.

0A0A0273

Ona je otkrila i šta će doneti u nastavku sezone na velikoj Grandovoj sceni.

-Ja ću doneti sebe, šta god to značilo i kako god to neko shvatio. Ljudi znaju da sam ja spontana osoba, pozitivna, nasmejana, razigrana. Ja volim muziku, uživam u tome. I svi ovi kandidati ovde, trudiću se da im olakšam koliko je to moguće jer sam i sama prošla kroz to i znam kako to izgleda. Doneću pozitivnu enegiju i osmeh koji naravno nije manjkao ni ranije – naglasila je Ana.

Ona priznaje da će joj u novoj ulozi pomoći i što je sama bila učesnica ovog takmičenja.

-Svakako da puno pomaže jer razumem takmičare i znam šta proživljavaju svakog trenutka. Možda me u trenutku i asocira neka situacija na nešto što sam ja prošla i sve je to nešto što samo može biti plus – rekla je Ana i istakla da veruje da je negde i samim takmičarima donekle lakše kada je ona sa njima na sceni:

-Tako je bilo i u programu „Neki novi klinci“. Tu decu kada vidim danas u „Zvezdama Granda“ meni je puno srce kao da su moja deca. Tako sam proživljavala njihovo takmičenje, a tako će biti sada i sa takmičarima u „Zvezdama Granda“.

Iskrena Ana Sević Sanja Kužet je fenomenalna žena
Foto: Z.K.Munja

Sa ovom ulogom u najgledanijem televizijskom formatu, Ana se vratila u estradni svet i medijsko interesovanje, a nama je otkrila je i da li je spremna da se suoči sa izrazito visokim publicitetom.

-Nemam osećaj da je to ikada i prošlo, jer koliko god da sam ja otišla u porodični život i ilegalu, i koliko god da sam se povukla sa scene ,mediji su uvek bili tu. Sada će biti bar sa razlogom – rekla je voditeljka.

0A0A8967 e1708421424578

Pored voditeljske spremnosti, od nje se očekuje da uvek izgleda glamurozno, što joj, kako ističe, ne predstavlja problem.

-Ja u tome uživam i svaka promena stajlinga za mene je kao igra, tako da mislim da će nam svima biti lepo. Devojke mi stalno šalju na Instagram poruke kako treba češće da slikam svoje autfite, i da tagujem ko me oblači. Iskreno ja nisam do sada to toliko radila, ali rado ću podeliti od sada pa ubuduće. I uživaću u jednoj modnoj igri. Uvek. Prava devojčica – zaključila je Ana.

Razgovor sa Anom Sević pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić