Ovo niko nije očekivao od Sanje Kužet: Voditeljka u potpuno drugačijem stilu, trudnica blista (FOTO)

SANJA KUZET ZG SNIMANJE 30102023 FOTO MUNJA 23 ok
Sanja Kužet – Voditeljka u potpuno drugačijem stilu

Večeras ćete u novoj epizodi takmičenja „Zvezde Granda“ doživeti potpuno drugačiji stil voditeljke Sanje Kužet kada zasija u neobičnom plavom odelu, ostavljajući sve bez daha svojom atraktivnom linijom.

Sanja Kužet, inače prepoznatljiva po svom elegantnom stilu i haljinama, ove subote će nas iznenaditi blagom promenom koja umesto toalate podrazumeva klasično i svetlo plavo odelo.

Sanja Kužet u potpuno drugačijem stilu

SANJA KUZET I VOJA NEDELJKOVIC ZG SNIMANJE 08112023 FOTO MUNJA 17 ok 2
Sanja Kužet – Voditeljka u potpuno drugačijem stilu

Lepa trudnica je odelo u svetlo- plavoj nijansi upotpunila belom košuljom, klasičnim bež salonkama, dok je kosu podigla u rep.

Mnogi su još na snimanju komentarisali da lepoj ženi sve lepo stoji, a mi bismo dodali i da srećnoj ženi sve pristaje.

SANJA KUZET ZG SNIMANJE 17102023 FOTO FILIP 26 ok
Sanja Kužet -stajling koji može da iskopira svaka žena

Inače, voditeljka uživa u blagoslovenom stanju, a nedavno je otkrila da očekuje još jednog dečaka.

Sanja je jednom prilikom otkrila da je venčanicu obukla samo jednom u životu i to na venčanju sa prvim suprugom Zoranom Piperom za kog se udala trudna. O razlozima zbog kojih još uvek nije rekla „da“ sadašnjem partneru Nemanji Živojinoviću govorila je u emisiji „Balkanskom ulicom“.

-Ja sam bila u drugom stanju kada sam se udala prvi put. Lepe uspomene, mislim iskreno to su zaista u tom trenutku bile jedne jako važne i lepe stvari za mene. Drugi put nisam obukla venčanicu, ne zato što nismo moj sadršnji partner i ja želeli da do toga dođe, nego prosto neki splet čudnih okolnosti. Mi od kako smo se spojili, mi stalno nešto stvaramo, gradimo, planiramo i non-stop nam se nešto dešava. Mi zaista nismo imali nekog predaha u tom smislu da se tim venčanjem bavimo. Onda su nas sve ostale životne stvari i okolnosti zapravo naučile da je mnogo bitnije sve to drugo što radimo, nego sam taj jedan čin i taj dan. Tako da ne bežimo od toga, ko zna možda će se to desiti u nekom trenutku ali i ovako nam je sjajno –ispričala je Sanja u autorskoj emisiji Vesne Dedić.

SANJA KUZET ZG SNIMANJE 14092023 FOTO LUKA 7 ok
Sanja Kužet – stajling koji osvaja na prvu

BONUS VIDEO: Sanja Kužet iznenadila stajlingom na prvom snimanju „Zvezda Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/ F. Pavlović,
Autor: K.Marković