„Reagovao je na pritisak“ Almir Delić iskreno o Kebi, pa se dotakao i Mikija Sekulovskog: „Nadam se da i on misli tako za mene“ (VIDEO)

Almir Delić pokazao je izuzetan talenat kada se našao u duelu sa Mikijem Sekulovskim, ali mu je nijasna falila da prođe direktno u naredni krug, nakon čega je imao još jednu priliku u baražu.

Almir je odmah nakon nastupa pred Grandovim kamerama iskreno progovorio o Mikiju, a onda mu i javno čestitao na pobedi.

ALMIR DELIC 37 GOD. MAGLAJ 5
Almir Delić o novom članu žirija, pa progovorio o svom mentoru

-Ovo je šesti krug, pevao sam protiv jednog od najboljih kandidata ove sezone. Mislim nadam se da i on tako misli za mene. Nijanse su odlučile i tako, ja bih čestitao Mikiju, idemo dalje. Nadam se da ću iz baraža uspeti da prođem dalje – rekao je on.

Delić je objasnio do kakve zabune je došlo sa Draganom Kojićem Kebom tokom ocenjivanja.

-Pošto je Dragan Kojić Keba prvi put tu i nije još uvek uhodan malo u sistem žirija, kako oni glasaju, malo je reagovao na neki pritisak. Nije hteo da da glas za Mikija, meni je dao prednost, ali na kraju krajeva, dobro je – ispričao je.

Almir Delić o novom članu žirija, pa progovorio o svom mentoru

ALMIR DELIC 37 GOD. MAGLAJ 13
Almir Delić o novom članu žirija, pa progovorio o svom mentoru

Almir je došao obučen u tamno plavu košulju, koja je izazvala lavinu smeha nakon šale Saše Popovića da je Delić došao direktno iz urgnentog centra.

-Trudim se da radim transformacije. Jedino što mi ostaje, to su naočare. Ja sam već magistar žurnalistike, tako da sam ja već završio i diplomirao 2008. godine – ispričao je pevač za Grand.

ALMIR DELIC 37 GOD. MAGLAJ 8
Almir Delić o novom članu žirija, pa progovorio o svom mentoru

Almir je vidno zadovoljan svojim mentorom Draganom Stojkovićem Bosancem, ističući da ga je upoznao još pre šest godina kada se takmičio.

-Mi se znamo već pet, šest godina, od kad su prvi put uvedeni mentori i tad sam ja bio kod njega, u onoj prvoj grupi i već tad smo mi kliknuli – zaključio je Delić.

BONUS VIDEO: Almir Delić – Zvezde Granda – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković / A. Dačić