Login/Registracija

Ovo su supruge Zvezda Granda: Jedna prešla preko prevare, a za nju niko nije znao

voditelji sa finalistima zg snimanje 17062023 foto munja ok 2

Sedamnaest talentovanih pevača iz celog regiona, od kojih je čak devet muškaraca, borilo se svim srcem u velikom finalu „Zvezda Granda“ kako bi stigli do svog cilja. I uspeli su. Tokom devet meseci takmičari su pokazali koliko su spremni za izazove, uspeh i požrtvovani u radu sa mentorima, a velika podrška u toj borbi bila im je porodica.

Ono što malo ko zna jeste da je čak sedam muških finalista u srećnom braku, dok dvojica još uvek soliraju.

Opšte je poznato da pevači vole lepe i uspešne žene, pa ni zvezde „Granda“ nisu izuzetak, a u nastavku pogledajte ko su one koje su ih sve vreme bodrile i zajedno sa njima stigle do cilja i velikog finala.

amna jusuc zgs snimanje 27062023 foto munja ok 6

Srce vicešampiona i profesora muzičke kulture, Dragana Đurića (27) iz Doboja osvojila je lepa crnka po imenu Jelena koju je verio, a oženio tokom takmičenja.

Za Grand Đurić je govorio o prosidbi u koju je bio uključen ni manje, ni više nego Radiša Trajković Đani i otkrio kako je do svečanog čina došlo baš na pevačevom nastupu.

Tada sam se već bio godinu i po dana u vezi i ni sam nisam znao kako da je zaprosim. Onda mi padne na pamet da to napravim baš sa Đanijem. Dogovorio sam se sa njim i on je pozvao tokom koncerta preko razglasa. Rekao je: „Jelena da dođe na scenu“, a ona se pogubila, a svi su iz okruženja „navalili“ da je ona ta Jelena koja treba da se popne na binu- opisao je Dragan momente koje su prethodili ključnom trenutku.

Snapinsta.app 355646221 1449448402493734 8257709736639225046 n 1080

Došla je, ja sam klekao pred nju, izvadio prsten i rekla je „da“. Onda nam je Đani otpevao pesmu od Jašara „Ti pripadaš samo meni“, a potom smo on i ja zajedno otpevali njegovu duetsku pesmu „Najjače“– ispričao je Dragan za Grand, a video sa veridbe možete da pogledate u odvojenom tekstu OVDE!

Ubrzo je usledila i svadba iok se Dragan još uvek takmičio u „Zvezdama Granda“,a u velikom finalu njegova supruga je za Grand istakla da savršeno funcionišu u braku i da svom suprugu nikad ništa ne zamera.

-Najbolji je i pevač i suprug, znam da idemo do pobede uvek i zauvek – rekla je lepa Jelana.

Iako ga bije glas da je pravi zavodnik, Semir Džanković (32) iz Novog Pazara već godinama uživa u skladnom braku sa suprugom Sanelom sa kojom ima troje dece i koja mu je najveća podrška.

Pre „Zvezda Granda“ Semir je učestvovao u rijalitiju gde je javno prevario suprugu sa pevačicom Gabrijelom Pejčev.

Prevaru je okarakterisao kao svoju najveću grešku i ubrzo se vratio supruzi u zagrljaj. Danas uživaju u skladnom braku, a o preljubi Semir više ne želi da govori.

Pevač je u razgovoru za Grand istakao i da ne pridaje značaj brojnim pisanjima o dešavanjima iz njegove prošlosti, o aferi sa Gabrijelom, ili pak neprimerenim ponašanjima u vreme kada je pre mnogo godina učestvovao u jednom rijalitiju.

-Apsolutno me to nimalo ne dotiče. Sve se to dešavalo veoma davno, bio sam mlad, moj duh je bio mlad i lud. Sve je to iza nas, prošlost ostavljam iza sebe. Jedino mi je žao što se ponovo pokreće ta tema za koju ne znam kome je danas zanimljiva, pre svega zbog moje dečice koja su sad u uzrastu kada koriste društvene mreže. Sve im je sada dostupno i oni sve to čitaju i malo pate zbog toga – rekao je Semir za Grand naglasio da je morao na tu temu posebno da razgovara sa decom.

-Objasnio sam im da ne treba da se brinu o tome, da je to nešto što je bilo davno, čak i dok se oni još nisu ni rodili, i da je to zaista nebitno. Ali opet, stižu njima poruke od drugara gde ih pitaju da li su videli ovo ili ono šta se piše. Nimalo nije prijatno ali sve je to u sklopu ovog posla, ali nadam se da bi oni koji pišu o tome ipak trebalo da imaju malo obzira – iskren je Džanković.

Dženanu Rakiću iz Bihaća devojka je bila velika podrška tokom takmičenja, ali se nikad nije javno eksponirala. Čak ni na društvenim mrežama ne postoje njihove zajedničke fotografije.

Za Grand je pred kraj takmičenja otkrio da mu ona više nije devojka, već verenica.

-I otac, bend i devojka koja više nije devojka nego je verenica su mi najveća podrška. Čekamo da se završi čitava priča u vezi sa takmičenjem i po završetku „Zvezda Granda“ idem kod matičara -rekao je Dženan tokom takmičenja, a nakon završetka progovorio o ljubomori.

dzenan rakic 33

Ona mi je bila podrška kroz celo takmičenje, zadovoljna je mojim plasmanom. Posle finala me je utešila i poželela sreću. Volim da se šalim na temu ljubomore. Svesna je mog posla i da su žene moja publika. Zna ko sam i šta sam i svesna je da je to samo moja publika– izjavio je Rakić.

Srce Nenada Kostova davno je osvojila zgodna fitnes instruktorka Gloria sa kojom danas ima troje dece.

U takmičenju je ostao upamćen kao kandidat koji je na sceni „Zvezda Granda“ saznao pol bebe.

Snapinsta.app 355378598 1477487976338483 1736104951634116125 n 1080

-Sin ima četiri godine, a ćerkica tri, zovu se Kosta i Kalina. Još su mali, ali ćemo ih dovesti ovde da vide sve ovo. Velika je to obaveza, moralo bi da nas dođe nekoliko iz porodice da bi sve bilo kako treba i da bi neko mogao da im se posveti. Neka takmičenje odmakne malo, pa da možemo da se organizujemo -govorio je Nenad i otkrio kako njegova trudna supruga podnosi njegovo takmičenje u najgledanijem šou programu.

Moram priznati da se stresira, video sam joj to u očima. Ona mi je istovremeno najveća podrška. Mogu da kažem i jedina podrška. Ne kažem da me i drugi ne podržavaju, ali nije dovoljno da ti neko samo poželi sreću. Hvala im na tome, ali treba neko i da vas spremi, da možete da se oslonite u svako doba dana i noći, ona je van konkurencije. Verovatno sve podnosi isto kao i ja samo što ona to skriva -rekao je Kostov.

Igor Knežević ima 24 godine i već je nekoliko godina u srećnom braku sa Fatimom Knežević sa kojom ima sina i ćerku.

Pevač koji je bukvalno stasao pred kamerama, budući da se sa 12 godina prvi put pojavio u „Zvezdama Granda“, često je govorio da mu je porodica na prvom mestu i najvažnija podrška u takmičenju.

Njegova supruga retko se eksponirala u javnosti, ali je u finalu napravila izuzetak i svog supruga bodrila na sceni.

fatima i igor 1

Hamza Gušić u takmičenju nije iznosio detalje iz svog privatnog života, a kako je oženjen, mnogi su komentarisali da krije suprugu Lejlu zbog čega je posle finala odlučio da je pokaže.

-Nisam je krio, samo ne želim da mešam privatan život sa poslovnim i ne želim da gradim karijeru na skandalima i detaljima iz privatnog života. Ona sama nije želela javno da se eksponira, jer kao i ja smatra da ne mora niko da zna šta se dešava u naša četiri zid- rekao je Hamza za Grand i dodao:

-Nije želela da dolazi u takmičenje da je novinari propituju o našem privatnom životu, mada je bila jednom u pratnji. Inače, gledamo da živimo svoj život jer džabe tebi i posao, pare i luskuzan život ako nemaš sa kim da podeliš. Ja to imam i čuvam samo za nas.

Iako je mlad zagazio u bračne vode, Hamza se nijednog trenutka nije pokajao jer danas uživa u idiličnom porodičnom životu koji je stvorio sa Lejlom.

Ovaj par ima dve ćerke, desetogodišnju Evelina i sedmogodišnju Emu, kao i četvorogodišnjeg sina Dina koji je miljenik cele porodice.

-Oni prate svaki nastup, presrećni su kad me vide na televiziji. Najslađi je ovaj mali koji prvo gleda mene, pa onda me gleda na TV-u, ništa mu nije jasno -rekao je i otkrio da li je supruga ljubomorna, budući da privalači veliku pažnju ženskog dela publike.

Nema ljubomore. Bilo je ranije, ali sad smo već deset godina u braku, stekli smo poverenje jedno u drugo. Sad joj pokazujem poruke, čak i fotografije, nama je sve to smeh. Ona zna da je to moj posao i ona mi je najveća podrška, uvek je uz mene– rekao je Gušić.

HAMZA GUSIC 31 GOD. ZAGREBHR 6

POGLEDAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić