Nenad Kostov nakon finala otkrio detalje o Ceci o kojima je ćutao: „Dosta toga nisam kapirao“ (VIDEO)

NENAD KOSTOV ok 1 1

Ovogodišnji finalista muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Nenad Kostov sumirao je utiske nakon finala, a tom prilikom je otkrio kakva je Ceca Ražnatović kada se ugase kamere.

U finalnoj večeri je priznao da ovakav uspeh nije očekivao i da je plasman u 17 najboljih za njega sasvim neočekivano došao.

NENAD KOSTOV ok 1

-Ja imam takav skup osećanja da ne znam šta da kažem, to je haos u meni. Ne znam, brdo neko adrenalina, trema manje, ali adrenalin je tu, ne znam šta pričam – rekao je on i dodao:

-Ja sam prezadovoljan svojim plasmanom, sve što bude više, to će biti plus.

Nenad kao i nekoliko njegovih kolega iz takmičenja tvrdi da im broba tek predstoji kada se završe „Zvezde Granda“ i kada krene potraga za pesmama i rad na nastupima.

Capture 13

-Nakon finala ja mislim da nas tek čeka veliki posao. Ide sada posao, idemo da radimo nove pesme i da se bacimo na publiku – dodaje on.

Pevač priznaje da je tokom celog takmičenja imao veliku podršku najbližih, a sud porodice mu je najbitniji.

-Tu su otac, supruga, deca, mentor, rodbina, kandidati.

CECA FINALE

Na samom kraju razgovora Nenad kaže da je dosta toga naučio od mentorke Cece Ražnatović i da mu je ona neizmerno pomogla da se u takmičenju što bolje predstavi.

-To je neko novo iskustvo, nešto što do sada nisam kapirao, učio. Prvenstveno sam od mog mentora dosta naučio, ona je za mene najveća zvezda na Balkanu. Tako da i dan danas učim i mislim da ću još da učim – zaključio je on za Grand.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković/I.Grk