Semir Džanković progovorio o aferi sa Gabrijelom Pejčev: „Žao mi je zbog dece“ (VIDEO)

semir 1

Nekoliko dana nakon što se završilo veliko finale „Zvezda Granda“ trećeplasirani u ovoj sezoni Semir Džanković iz Novog Pazara sumirao je utiske svog učešća u popularnom muzičkom takmičenju.

U razgovoru za Grand on je otkrio kako je već video sebe na pobedničkom tronu.

-Iskreno da, i to kada sam ostao u užem izboru u četiri najbolja pevača po mišljenju publike – priznao je Semir za Grand i potom pojasnio:

– Jesam, očekivao sam da ću da pobedim. Priželjkivao sam trijumf i očekivao ga u tom trenutku, s obzirom da znam koliku sam podršku imao.

SEMIR DZANKOVICok 1 2

Ishod je ipak bio drugačiji a Semir sada kada su se slegli utisci kaže da da pobeda Slavice Angelove ipak nije iznenadila.

-Nije mi to predstavljalo iznenađenje. Slavica je najpre jedna divna osoba, potom izvrstan vokal. Bio sam sa njom u duelu u drugom krugu i kada sam čuo da mi je ona pala tada kao „protivkandidat“ nije mi bilo svejedno jer znam koliko je kvalitetan pevač – rekao je pevač.

Semir je takmičenje na kraju završio na trećem mestu, a supruga ga je maksimalno podržavala i uvek je uz njega, ma koje mesto da je osvojio u takmičenju.

-Svi smo presrećni. Svi smo naravno iščekivali to prvo mesto, ali sve u svemu svi smo prezadovoljni – dodao je pevač.

SEMIR DZANKOVICok 5

A da je zaista tako govori u prilog i činjenica da se nakon finala i u odsustvu pobednice ipak slavilo u kafani.

-Slavili smo. Otišla je jedna ekipica od nekoliko nas finalista na jedan splav, ne dugo, ali koliko smo imali vremena, s obzirom da se finalna emisija završila kasno – otkrio je Semir.

IMG 5327 1

Finalisti „Zvezda Granda“ gotovo svi do jednoga tvrde da tek sada zapravo kreće prava borba, a Semir je objasnio i zbog čega.

-Sada počinje najveći rad, a to je snimanje pesme, snimanje spota. Svi želimo da to što pre izađe, da upriličimo promociju kako treba, kao i da sve to što pre ugleda svetlost dana – rekao je Džanković.

343951842 261881699589498 3786641429929145841 n

Pevač je otkrio i da su mu sada nakon finala minimalne šanse da zbog brojnih obaveza koje ga čekaju ode porodično na letovanje.

-Čisto sumnjam da ću moći da stignem. Meni je leto već prebukirano što se tiče nastupa jer smo dosta odmarali, a lično sam u prethodnom periodu zbog takmičenja otkazao dosta svirki. Trebalo mi je vreme za pripreme, malo odmora da budem svež. U četvrtfinalu sam imao jedan kiks jer sam radio neposredno pre emisije i što me je zamalo koštalo prolaska dalje. Tada sam i rešio da otkažem sve svirke i da se posvetim samo takmičenju. Mislim da je i to uticalo da stignem do uspeha i zauzmem treće mesto – ispričao je Semir.

SEMIR DZANKOVIC 32 GOD. NOVI PAZAR 76 ok

Pevač je u razgovoru za Grand istakao i da ne pridaje značaj brojnim pisanjima o dešavanjima iz njegove prošlosti, o navodnoj aferi sa Gabrijelom Pejčev, ili pak neprimerenim ponašanjima u vreme kada je pre mnogo godina učestvovao u jednom rijalitiju.

-Apsolutno me to nimalo ne dotiče. Sve se to dešavalo veoma davno, bio sam mlad, moj duh je bio mlad i lud. Sve je to iza nas, prošlost ostavljam iza sebe. Jedino mi je žao što se ponovo pokreće ta tema za koju ne znam kome je danas zanimljiva, pre svega zbog moje dečice koja su sad u uzrastu kada koriste društvene mreže. Sve im je sada dostupno i oni sve to čitaju i malo pate zbog toga – rekao je Semir i naglasio da je morao na tu temu posebno da razgovara sa decom.

-Objasnio sam im da ne treba da se brinu o tome, da je to nešto što je bilo davno, čak i dok se oni još nisu ni rodili, i da je to zaista nebitno. Ali opet, stižu njima poruke od drugara gde ih pitaju da li su videli ovo ili ono šta se piše. Nimalo nije prijatno ali sve je to u sklopu ovog posla, ali nadam se da bi oni koji pišu o tome ipak trebalo da imaju malo obzira – iskren je Semir.

IMG 7843

Semir aktivno traži pesmu, a za Grand je otkrio i da je jedna već tako reći spremna.

-Već imam jednu pesmu koju su mi radili moji drugari, druga je u pripremi. Vredno radimo i verujem da će u najskorije vreme jedna od tih pesama da ugleda svetlost dana, nadam se do kraja jula – dodao je Semir.

Ceo razgovor sa Semirom Džankovićem pogledajte u videu ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić