KAKAV ŠOK ZA MLADU, Dragan Đurić zaprosio devojku, u sve umešan i Đani: „On nam dođe kao kum“ (VIDEO)

IMG 5362

Vicešampion „Zvezda Granda“, profesor muzike iz Doboja Dragan Đurić osvojio je sve glasom i neposrednošću, ali malo ko zna da je tokom takmičenja započeo bračni život, kao i da je sadašnju suprugu zaprosio na nesvakidašnji nasčin.

Za Grand Đurić je govorio o prosidbi u koju je bio uključen ni manje, ni više nego Radiša Trajković Đani i otkrio kako je do svečanog čina došlo.

-To je bila posebna priča. Sa svojim bendom sam radio kao predgrupa Đaniju u jednom salonu gde je imao koncerto. Tada sam se već bio godinu i po dana u vezi i ni sam nisam znao kako da je zaprosim. Onda mi padne na pamet da to napravim baš sa Đanijem – započeo je priču Dragan.

IMG 5376

Mladi pevač je potom otkrio detalje same prosidbe.

– Dogovorio sam se sa Đanijem i on je pozvao nju tokom koncerta preko razglasa. Rekao je: „Jelena da dođe na scenu“. Ona se pogubila jer nije znala da Đani nju zove. Svi su međutim iz okruženja „navalili“ da je ona ta Jelena koja treba da se popne na binu – opisao je Dragan momente koje su prethodili ključnom trenutku.

dragan 1

Pevač je uzdahnuo od uzvuđenja sećajući se dirljivog trenutka.

Došla je, ja sam klekao pred nju, izvadio prsten i rekla je „da“. Onda nam je Đani otpevao pesmu od Jašara „Ti pripadaš samo meni“, a potom smo on i ja zajedno otpevali njegovu duetsku pesmu „Najjače“ – ispričao je Dragan za Grand, dodajući uz smeh da im Đani takoreći dođe kao kum.

Pogledajte u videu kako je sve to izgledalo:

Vicešampion u „Zvezdama Granda“ stao je na ludi kamen u Doboju 4. juna, a trenutno se nalazi na hrvatskom primorju gde sa suprugom Jelenom provode medeni mesec.

Inače, Dragan predaje muzičko u dve osnovne škole, a sada je ispričao da su mu tokom finala đaci slali poruke podrške, dok ga je neočekivano iznenadila njegova mentorka Ceca Ražnatović.

-To je bila ludnica. Sve su propratili, slali su mi poruke i skrinšotove da su glasali za mene a Ceca je više puta kada sam dobijao po 6 glasova meni pevala refren njenog hita „Dragane moj“. Meni je to fascinantno, uvek bih u sebi pomislio: „O, Bože, šta sam doživeo da mi Ceca peva njen hit na uvce“. pre neko veče u finalu, sedim na onoj stolici, pored mene je bila Slavica, a Ceca iza mene i masira me. Okrenem se prema njoj i pomislim šta sam dočekao da me Ceca masira – ispričao je Dragan.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić