Nije ni čudo što je krije: Žena Hamze Gušića je prava lepotica

hamza i sasa popovic

Tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“ Hamza Gušić oduševljavao je sve svojim glasom, ali mimo njega nije mnogo otkrivao o sebi. Pevač u takmičenju nije iznosio detalje iz svog privatnog života, a kako je oženjen, mnogi su komentarisali i zadirkivali da krije suprugu.

Ipak, Hamza je nedavno demantovao sve i pokazao ženu koja mu je davno osvojila srce i rodila troje dece.

Snapinsta.app 355842314 224295736609696 6352729922351264945 n 1080

-Moja snaga i podrška u svemu u životu- moja supruga –napisao je finalista uz zajedničku fotografiju iz finala „Zvezda Granda“.

Mnogi su komentarisali da ima pravu lepoticu kraj sebe i da se njihova ljubav „vidi iz aviona“, a pevač je odgovorio da je zaista tako i da je ponosan na svoju Lejlu sa kojom je deset godina u braku.

Snapinsta.app 334070076 546179804015569 3218516772274586215 n 1080

Nedavno je progovorio o supruzi i otkrio zbog čega je nije medijski eksponirao tokom takmičenja.

-Nisam je krio, samo ne želim da mešam privatan život sa poslovnim i ne želim da gradim karijeru na skandalima i detaljima iz privatnog života. Ona sama nije želela javno da se eksponira, jer kao i ja smatra da ne mora niko da zna šta se dešava u naša četiri zida– rekao je Hamza za Grand i dodao:

-Nije želela da dolazi u takmičenje da je novinari propituju o našem privatnom životu, mada je bila jednom u pratnji. Inače, gledamo da živimo svoj život jer džabe tebi i posao, pare i luskuzan život ako nemaš sa kim da podeliš. Ja to imam i čuvam samo za nas.

HAMZA GUSICok 8

Iako je mlad zagazio u bračne vode, Hamza se nijednog trenutka nije pokajao jer danas uživa u idiličnom porodičnom životu koji je stvorio sa Lejlom.

Ovaj par ima dve ćerke, desetogodišnju Evelina i sedmogodišnju Emu, kao i četvorogodišnjeg sina Dina koji je miljenik cele porodice.

Trenutno žive na relaciji Zagreb- Tuzla, a uprkos mnogobrojnim Hamzinim obavezama, trude se da slobodno vreme uvek provedu zajedno.

Kaže da su deca njihov najveći uspeh, a nedavno je za Grand otkrio kako oni gledaju na tatino pojavljivane u „Zvezdama Granda“.

-Oni prate svaki nastup, presrećni su kad me vide na televiziji. Najslađi je ovaj mali koji prvo gleda mene, pa onda me gleda na TV-u, ništa mu nije jasno – rekao je Hamza za Grand i otkrio da li je supruga ljubomorna, budući da privalači veliku pažnju ženskog dela publike.

Nema ljubomore. Bilo je ranije, ali sad smo već deset godina u braku, stekli smo poverenje jedno u drugo. Sad joj pokazujem poruke, čak i fotografije, nama je sve to smeh. Ona zna da je to moj posao i ona mi je najveća podrška, uvek je uz mene– rekao je Gušić.

BONUS VIDEO: Hamza Gušić se transformisao tokom takmičenja

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić