Oglasio se Semir Džanković nakon finala: Priznao da li je razočaran trećim mestom

SEMIR DZANKOVICok 1

Nakon spektakularnog finala „Zvezda Granda“ u kom je trijumfovala Slavica Anglelova iz Strumice, strasti se ne smiruju i svih 17 finalista i dalje ponosno presabira utiske iz maestralne noći.

Srećan što je ostvario zavidan uspeh u takmičenju i osvojio treće mesto, Semir Džanković obratio se svojim pratiocima na Instagramu i podelio iskustvo iz finala do kog ga je dovela njegova mentorka Ceca Ražnatović.

PROGLASENJE POBEDNIKA ZG EMITOVANJE 24062023 FOTO MUNJAok 1

On se prvo zahvalio na ogromnoj podršci koju je imao tokom takmičenja, a zatim uputio reči svima koji su i u finalnoj noći bili uz njega.

Hvala vam što ste glasali i verovali u mene. Vaša ljubav i podrška su me motivisale da budem što bolji i da dam sve od sebe. Želim da se zahvalim žiriju, produkciji i naravno mojoj najdivnijoj mentorki Ceci Ražnatović koja mi je pružila svu moguću podršku tokom ovih 9 meseci– istakao je Semir i nastavio:

– Hvala vam što ste mi omogućili da ostvarim svoje snove i da pokažem svima šta umem i znam. Ogromni vetar u leđa koji mi pružate će me motivisati da još jače i bolje nastavim sa svojim radom i napredujem sve više i više. Nadam se da ćete pratiti moj rad i ubuduće, uskoro očekujte nesto novo od mene. 

IMG 5331

Džanković je često isticao da je mnogo naučio od svoje mentorke i otkrio kako su izgledale pripreme za takmičenje.

-Radimo intenzivno probe, šaljem Ceci stalno snimke i uvek mi sugeriše šta treba da ispavim i ukazuje na greške. Pažljivo radi sa svim kandidatima, zaista je maksimalno angažovana- sa ponosom je istakao Džanković i dodao da mu je porodica najveća podrška kada je u pitanju njegova muzička karijera.

U jednoj od izjava koje je dao sa naš portal, pevač je priznao da se često sa suprugom konsultuje kada bira pesme koje će pevati u „Zvezdama Granda“.

ceca

Kako ga je ranije pratio glas da je veliki ženskaroš, Semir je nedavno pred našim kamerama priznao da se smirio i da ga takve priče ne pogađaju više.

-Ja sam otac troje dece, porodičan čovek, već sam čovek u godinama, naravno da sam se smirio. Više nisam u tim filmovima nikako – rekao je za naš portal.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić