Marija odvela Vericu na izlet iz snova, pa joj postavila uslov zbog koga je poludela: „Sad ću da umrem, nemoj da me ograničavaš“ (VIDEO)

m verica

Marija Šerifović priuštila je publici zadovoljstvo da je bolje upozna kroz njene vlogove iz svakodnevnog života, koje javnost obožava, a avanture sa Vericom koju je po prvi put odvela na odmor u Dubai se nastavljaju u novom videu koji je objavila.

Imali smo prilike da vidimo kako se majka i ćerka provode na jednoj od najatraktivnijih destinacija na svetu, a nakon vloga u kome je Verica nasamarena ljubaznošću platila preko 100 evra urme i lek za sinuse, Marija je odlučila da je vreme za novu avanturu.

marija i verica serifovic

Zbog oblačnog vremena, pevačica je odlučila da mamu veliku ljubiteljku cveća odvede u čudesnu baštu, ali je za nju imala jedan bitan uslov.

Vera, povešću te sada na jedno mesto, ali moraš da mi obećaš da nećemo ostati duže od 2 sata– rekla je Marija, što je zbunilo Vericu koja nije iz prve htela da pristane, ali je ipak odlučila da prihvati ponudu.

serifovic vlog

Kada su stige ispred atrakcije, starija Šerifovićka nije mogla da veruje šta vidi.

Kuku, ljudi moji šta je ovo? Jao sad ću da umrem, pogledaj ti ove petunije– oduševljena je bila ona pre samog ulaska u baštu.

Mara se našalila kako su karte 100 evra za ovu atarkciju što je šokiralo majku koja je priznala da bi ipak izdvojila novac za lepotu koju ovi vrtovi nude.

garden

Pusti me da uživam u ovoj lepoti, nemoj da mi ograničavaš vreme– ljutito se obratila Verica ćerki koja je podsetila na tajming koji imaju.

Zbog čega Marija ne voli cveće i šta su radile nakon posete čuvenoj atrakciji saznajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram/ Printscreen,
Autor: S. Čumić