Sanja Kužet objavila najlepše vesti iz svog doma: Oglasila se posle 6 nedelja ilegale, više ne krije sreću: „Deca su bila u neverici, procvetali smo svi pre proleća“ (FOTO)

sanja 1

Kada se ugase kamre, voditeljka „Zvezda Granda“, Sanja Kužet uživa u porodičnom životu sa suprugom i sinovima, i posvećena je svom bizinisu koji je pokrenula pre nešto manje od godinu dana.

Iako svoju privatnost voli da zadrži za sebe, svesna je javnog posla kojim se bavi zbog čega je poprilično aktivna na Instagramu gde gotovo svakodnevno kači svoje fotografije i snimke, a kako je u poslednje vreme zatajila sa objavama, svi su se pitali šta lepa voditeljka skriva od očiju javnosti.

Sanja je odlučila da prekine sumnje svojih pratilaca i otkrije da je bila odsutna prelepim povodom.

35c4c775dd187a12ae651288912bb95e67970430

Ovo je naša Nia. U proteklih 6 nedelja unela je u naš dom još više radosti i najlepšu moguću energiju. Deca su bila u neverici da će se pas ikada pojaviti na našem pragu, ali suprug i ja smo im priredili iznenađenje koje će pamtiti zauvek. Ovde se više uopšte ne radi o ljubavi nego o obožavanju Nie. Procvetali smo svi pre proleća. Eto razloga zbog čega me nije bilo na Instagramu, imala sam pune ruke posla- čitaj ljubavi– napisala je Sanja uz seriju fotografija novog člana porodice koje je oduševljeno podelila.

Podsećamo, voditeljka je nedavno govorila o majčinstvu i izazovima koje ta uloga nosi.

– Nema šta, osluškujem i njega i starijeg sina, moramo to da radimo sa našom decom, moramo mnogo puta da se prilagodimo mi njima, ali smo tu da im usadimo one prave vrednosti koje nose iz kuće, gde god da se nalaze, i da znaju da imaju svoj dom. A dom uopšte nije jednostavno izgraditi, tu treba mnogo vremena, volje, ljubavi – objasnila je ona.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić