Login/Registracija

Nevena Stojković konačno priznala: „Karleuša je probudila inat u meni“, evo šta joj je rekla (VIDEO)

Pevačica Nevena Stojković koju je publika upoznala tokom nekoliko sezona „Zvezda Granda“ tvdi da je njeno poslednje učešće u ovom popularnom muzičkom takmičenju bilo biti ili ne biti za nju. U razgovoru za Grand pevačica je otkrila i kako se u to vreme borila sa negativnim komentarima kojih je u to vrme bilo na pretek i među kojima se isticalioni od članice žirija Jelene Karleuše, ali je to nije poljuljalo da nastavi putem koji je zacrtala.

-Rekla sam sebi ako sada ne uspem neću više ni pokušavati – rekla je Nevena, a potom otrkila šta je po njenom mišljenju najzad urodila plodom.

-Mislim da je presudno bilo iskustvo. Prethodnih puta sam bila dosta mlada i mislim da je to i žiri isto video, zbog čega su me vraćali – smatra Nevena koja je na prvu audiciju otišla kada je imala svega 11 godina.

Ubrzo je i nastupala i to na Grandovoj sceni, ali ne može da se seti tačnog repertoara.

-Bio je neki koncept Grand junior i tu sam pevala. Kao devojčica sam odrastala uz pesme Zorice Brunclik, Vericu Šerifović i narodnjake. Mislim da sam pevala neku Zoricinu pesmu – rekla je Nevena.

Pevačica je priznala da nije bila verni gledalac „Zvezda Granda“ ni dok se sama takmičila.

-Ne volim da gledam svoje nastupe, pa ih nisam gledala ni tada redovno. Ponekad bih pogledala deo kada sam se takmičila, i to jednom da vidim gde su mi greške jer sam veliki perfekcionista, kako bih znala šta da pormenim sledeći put i to je to. Ali moja mama je veliki fan „Zvezda Granda“ i ona mi i danas prenese ukoliko je neko u svom nastupu ostavio neki pečat – priznala je pevačica.

Ona je rekla i da su joj smetali pojedini negativni komentari i to u periodu kada je imala 16 godina, dok se danas navikla i svemu tome ne pridaje veći značaj.

Pevačica je istakla i da je imala podršku od svojih drugara ali i danas ima onih kojima se ne dopada njen repertoar.

-Bilo je onih koji su u fazonu zašto pevam narodnjake kad sam tako mlada, ali ja volim narodnu muziku i zauvek ću je pevati. Načudniji su mi oni koji kažu kako oni slušaju neku moderniju muziku a posle dve tri čaše pevaju narodnjake – rekla je Nevena koja nakon svog iskustva u muzičkom takmičenju ima poruku za aktuelne kandidate.

-Želim da prenesem svim mladim ljudima koji se takmiče i bore za svoje snove, da veruju u sebe. Ti komentari nisu ništa na spram onoga lepog što ih čeka kasnije. Da ne slušaju zlurade komentare i da rade na sebi, kao što i mene to nije poljuljalo – poručila je Nevena i otkrila da je i sama dobijala negativne komentare i od žirija i nije joj bilo lako da se uvek nosi sa tim.

-Sećam se Karleuše, ona je meni davala baš teške komentare a znamo kako ona to ume da upakuje. Ali da mi nije rekla na taj način ja to možda nikad ne bih ni shvatila. Tada sam se ljutila, bivalo mi je teško. Došla bih kući i bila tužna nekolko dana i razmišljala bih šta treba da uradim da bih bila bolja. Probudila je taj inat kod mene – rekla je Nevena i otkrila koji joj je komentar Jelene Karleuše ostao najupečatljiviji.

-Rekla mi je prvi put da skakućem na tim štiklicama kao kafanska pevaljka. I svašta još nešto ali izborila sam se sa tim – priznala je Nevena.

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić