Nenad Manojlović ozbiljno zabrinut, porodica trpi:“Plašim se za sestre Radu i Maju“ (VIDEO)

NENAD MANOJLOVIC NNK SNIMANJE 13102022 FOTO ELENA 5 ok

Poslednjih dana jako je teško doći do Nenada Manojlovića. Pevač je prilično zauzet poslom, a ukoliko ga neko pozove na telefon, teško da će javiti ili odgovoriti porukom. Nenad je priznao i da je zabrinut za sestre Radu i Maju koje su sada same u menadžerskim vodama, a zbog čega nije u ljubavi sa telefonskim uređajem, rešio je najzad da razjasni i otkrije da li ipak postoje neki izuzeci i da li njegova porodica sve to trpi.

-Uskoro neću ni imati telefon. Ipak, supruzi uvek moram da se javim. To nije šala, tu može čovek i da nastrada. Možeš ti da se ne javiš, al onda ćeš da snosiš posledice. Gde si bio, šta si radio? Onda se ona tebi ne javlja, izignorišete. I uvek nešto skupo treba da se kupi da bi došlo do pomirenja. Hvala bogu, sad mogu da zaradim pa da se izvinim. Al’ šta ću ako padne posao? Onda sam u žešćem problemu – rekao je Nenad.

5dda4a17da85001ed545ff95fd7796241f293ac1

Pevač kojeg srećemo i na takozvanom pekarskom letu sa koleginicama tokom odlaska na nastupe u inostranstvo priznao je da su takvi susreti uvek prilika za druženje među pevačima.

-Baš sam se osim sa Ćanom nedavno na tom ranom letu sreo i sa sestrom Radom Manojlović i Darkom Lazićem koje nisam video sto godina. Tu se viđamo i onda se slikamo. Ko kaže da muzičari i pevači samo noću rade, prevarili su se– otkrio je Nenad neočekivano mesto za estradna druženja.

On je opisao i kako se oseća u tim trenucima, objasnivši i da je jako teško biti baš raspoložen, jer su svi preumorni.

-Pošto imaš let u 7 moraš da ustaneš u 4. Uvek neko hoće da bude sa tobom a tebi se krevet priviđa. Uveče moraš da radiš. I kada sve završiš imaš šansu da otpevaš dva sata, i ideš ponovo na aerodrom da bi se vratio– rekao je Nenad a potom otkrio ko je lepši u tom bunilu, kada su svi ispijeni i uglavnom bez šminke kada je reč o pevačicama.

BILJA SECIVANOVIC I NENAD MANOJLOVIC PZD EMITOVANJE 16012023 FOTO MUNJA 24

-Pevači deluju svežije. Ja inače nisam u tom fazonu da preferiram šminku. Čak i svojoj ženi kažem da je najlepša bez šminke, a to se njoj nimalo ne dopada. Kada joj tako kažem to iz njenog ugla bude jednako kao da sam joj poručio da podseća na nilskog konja. To mi nejasno izgleda. Kao da postoji neki konvertor mojih reči, kada hoću da nešto pohvalim a ispadne kao da sam uružio. To važi i za moje koleginice koje su lepe žene, ali ta šminka. To je kao sujeverje. Kao kod sportista koji recimo nose stalno jedne te iste čarape jer su im one dobre da postignu trojku, i nosi ih sve dok se ne pocepaju. Tako je izgleda i kod pevačica sa šminkom – istakao je Nenad.

Rada i Nenad Manojlovic

Pevač je otkrio i da se plaši za svoje sestre Radu i Maju Manojlović, koje se same bore na estradi otkako su raskinule saradnju sa prethodnim menadžmentom, a istakavši da to isli iz istih razloga zbog kojih ne bi voleo ni da mu ćerka postane pevačica.

-Ne bih voleo da se nađe u tome jer mi se čini kao da nije ista fizika u glavi kod pojedinih ljudi. Jako je to brisan teren, ima mnogo opasnosti i ljudi sa skrivenim namerama. Ne znam koliko Marija ima iskustva u tome. Radmila je već poznato ime, ali treba ići sa pevačem na nastupe. Tu porodica trpi i sve ostalo. Opet i kada idu dve žene „na scenu“, pa naplata nastupa, sve je to po meni jako zastrašujuće na prvi pogled. Želim im od srca sve najbolje ali bilo bi dobro da postoji još neko ko bi mogao da vodi računa o njima – dodao je Nenad.

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/Ž.Krstić