Login/Registracija

EKSKLUZIVNO Čenga otkrio sve o ljubavi sa majkom Andreane Čekić: „Ovako je počelo“ (VIDEO)

Pobednik serijala „Nikad nije kasno“ Amer Čengić Čenga odlučio je da obraduje publiku novom pesmom zanimljivog naziva „Mora biti da je ovo ljubav“, a tim povodom organizovao je promociju u jednom prestoničkom restoranu gde su se okupili mnogobrojni prijatelji i pripadnici sedme sile.

Čenga je na promociju stigao ruku pod ruku sa devojkom Sonjom Pralicom, majkom Andreane Čekić, a u razgovoru za Grand je otkrio koliko mu se život promenio nakon pobede u popularnom muzičkom šou.

Emisija „Nikad nije kasno“ je donela veliki preokret u mojoj karijeri. To je emisija koja me je na još bolji način predstavila, ali mislim da je ovo samo početak. Sami vidite dokle smo do sada dogurali, potpuno je promenila moj muzički život – rekao je roker.

Amer ističe da mu je Sonja bila najveća podrška, a kako se u poslednje vreme mnogo pričalo i pisalo o njihovom ljubavnom životu, zanimalo nas je kako su se među njima rodile emocije i da li je za to najviše zaslužna Andreana.

Sve prave ljubavi dolaze spontano. Ništa nije bilo planirano, prvo smo se družili, a detalje ćemo ostaviti kao jednu malu tajnu jer to je ipak intimnog karaktera – kazao je pevač i otkrio kako je uspeo da osvoji Sonjino srce:

Sonja je jedna skrivena dama do koje nije lako doći. Bio sam sretnik da dođem do nje, morao sam svašta nešto da uradim, ali eto, uspelo mi je. Verovatno je to moja priroda, pa sam uspeo da je osvojim.

I pevačeva lepša polovina je odgovorila na isto pitanje.

Sa svim onim što je on. Upravo njegovom ličnošću. Zaveo me je kao osoba, karakterom. Umem da prepoznam ljude, a on je jedna predivna osoba zaista – zaključila je Sonja.

Na promociji pesme zakletom rokeru su podršku pružila Sonjina deca, pa nam je zaljubljeni par otkrio kako inače funkcionišu međuljudski odnosi u ovoj velikoj porodici.

-Predivno funkcionišemo. Moj sin ga je zavoleo nakon prvog susreta kao i Čenga njega, kao da smo ceo život zajedno – rekla je Andreanina majka koja je za voljenog muškarca pripremila specijalan poklon – gitaru.

Ova gitara evocira uspomene na naš početak. Mislim da je muzika upravo ono što je Sonju privuklo kod mene, zbog toga je poklon upravo ovaj– objasnio je pevač.

S obzirom da Sonja živi u Austriji, a Čenga u Americi pitali smo ih kako uspevaju da održe vezu na daljinu i od pevača dobili zanimljiv odgovor:

Tako što ja imam svoj privatni avion i svakih dvadest četiri časa dođem da popijemo kafu i vratim se – našalio se roker.

Čenga je tokom razgovora za Grand progovorio o planovima za budućnost, zajedničkom životu sa Sonjom, dok nam je ona otkrila kako izgleda život pored dva muzičaram, a ceo intervju možete poslušati u videu ispod.

Pročitajte i:

Foto: Filip Pavlović,
Autor: I.Grk