Login/Registracija

Trudna Marija Mikić otišla na kontrolu pa se „naljutila“ na muža, sa kiselim osmehom se obratila pratiocima: „Prelepo…“

Pevačica Marija Mikić, uskoro će se po drugi put ostvariti u ulozi majke, a svoju sreću ne krije na društvenim mrežama na kojima javnost izveštava o svojoj trudnoći.

Ona je danas bila na jednoj od redovnih kontrola na kojoj su joj potvrdili da je sa bebom sve u redu i da se trudnoća odvija odlično, međutim jedna stvar iznervirala je Mikićevu koja se požalla svojim pratiocima.

Volim da odem kod moje doktorke i da ispratim da je sve u redu i da saznam da vidim prvi put bebu na onoj slici na ultrazvuku i da saznam da je isti njegov otac. To je tako prelepo da ne znam. Klonovi, eto– sa osmehom je otkrila pevačica.

Podsećamo, iako su Marija i njen verenik planirali da svoju ljubav krunišu brakom posle porođaja, u međuvremenu su odlučili da otkažu venčanje.

-Zakazali smo svadbu i otkazali, to samo mi možemo (smeh). Ipak je lepše da svi zajedno, da onako rasterećeni budemo na žurci. Želeli smo da svi budu tu, da svima bude lepo, tako da ćemo nekom drugom prilikom. Sa nama se nikad ne zna – istakla je pevačica u emisiji „Praktična žena“ i dodala:

-Ja i dalje hvatam bidermajer po svadbama. Uskoro ću imati dva deteta, ali se još uvek nisam udala.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić